Erdoğan açıkladı: Cemaat için takvim hazır!

30 Mart'ta yaptığı balkon konumasında cemaate 'inlerine gireceğiz' diye operasyon sinyalini veren Başbakan Erdoğan, Almanya dönüşünde 'takvim hazır' açıklamasında bulundu.

Erdoğan açıkladı: Cemaat için takvim hazır!
Erdoğan açıkladı: Cemaat için takvim hazır!
GİRİŞ 26.05.2014 11:18 GÜNCELLEME 26.05.2014 11:18
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan haftasonunda yaptığı Almanya ziyaretinin ardından dönüş yolunda uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Erdoğan, ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşadığı için "Pensilvanya'daki zat" diye tabir ettiği Fethullah Gülen'in, Türkiye'de son dönemde yaşanan gerilimin odağında olduğunu savundu.

Erdoğan şöyle konuştu:

"Hangi taşı kaldırsan altında o çıkıyor. Bu zatın izinde olanlardan bazılarının yavaş yavaş Türkiye'den kaçmaya başladıklarını görüyoruz. Yargıda ve güvenlikte kendilerini güçlü görüyorlar. Ama çözeceğiz. Bir takvimimiz var ama bu ilan edilecek bir takvim değil. Bilişim teknolojisindeki hacker rolünü oynuyorlar. Temizlememiz lazım ki ülke o beklediği huzuru yakalayabilsin."

YORUMLAR 4
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    hepimizin bir takvimi var. Yüce Allah ın yanında yazılıdır.. bir gün akşam olur, biz de gideriz.. önemli olan geride hoş bir sada bırakmak..
    Cevapla
  • tarafsız 9 yıl önce Şikayet Et
    elinizi çabuk tutun...... elinizi cabuk tutun devlet içinden temizleyin bunları ki vatanın temiz evlatlarına yer açılsın....
    Cevapla
  • Adnan Taşçıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    serdar demir. sen nediyon ya başbakanımıza her türlü pisliği yapıyorlar ondan sonra müslümanlar ayrışıyo diyorsun . bu kavgayı ilk önce fetoşcular başlattı ve hesabınıda verecekler . hepimiz çocuklarımızı okullarından almaya başladık bunlardan bu kadar iğrenmemiştim allah onları bildiği gibi yapsın sonlarını iyi görmüyorum.
    Cevapla
  • serdar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    müslümanlar düşman olmuş.. yüzyıllar öncesinden alevi-sünni gibi ayırdılar bizi.. şimdi günümüzde arap ülkelerinde mezhep çatışmalarında her gün yüzlerce insan ölüyor. dış mihraklar bu sefer sünnileri de kendi içlerinde ayırdı.. bizler de birbirimize bileniyoruz.. sonumuz ne olacak bilmiyoruz. ama hepimize biraz akıl, izan ve insaf lazım..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
'Halk TV' itirafları 'pes' dedirtti! Olay sözler: Daha fakir görünelim ki...