Kastamonu'da Bahçeli kuyruğu

Bahçeli'yi Kastamonu Ağlı'da belediye binası önünde karşılayanlar MHP Lideri'nin elini öpmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Kastamonu'da Bahçeli kuyruğu
Kastamonu'da Bahçeli kuyruğu
GİRİŞ 30.05.2014 11:38 GÜNCELLEME 30.05.2014 11:38
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Haziran'da seçimlerin yenileneceği Kastamonu'nun Çatalzeytin İlçesi'nde yapacağı miting öncesi, 30 Mart'ta seçimleri MHP'nin kazandığı Ağlı, Küre, İnebolu, Bozkurt ilçe belediyelerini ziyaret etti.

BAHÇELİ KUYRUĞU

Halk Bahçeli'nin ziyaretine yoğun ilgi gösterdi. Bahçeli'nin elini öpmek için uzun kuyruklar oluştu.

"İKTİDAR BASKISIYLA SEÇİM"

Bahçeli konuşmasında 1 Haziran'da seçimlerin yenileneceği 13 yerden 4'ünde MHP'nin kazandığını hatırlatarak, özetle "Şimdi arkadaşlarımız yeniden başarı sağlamak için gayret göstermektedir. Ancak seçimler iktidar baskısı altında yapılmaktadır." dedi

YORUMLAR 3
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLİİYETÇİLİĞİ DİNLEŞTİRENLERE ACIYORUM. onları bahçelinin elini öpmeye hevesli kılan neden bahçelinin ırki söylemleridir. mahşer gününde ırkın ve milliyetçiliğin hiç kimseye faydası olamayacağını herkes görecektir.
    Cevapla
  • Adnan T. 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazik. Cahiliye devrinden bir goruntu,El opmek etek opmek ancak MHP liderine aittir,yasli basli insanlar el opmek icin nerdeyse diz cokup yavaracaklar,Bir alim ulama olsa dinden imandan Rabbinden bahsetse diyecegim belki olabilir,bu sizin gibi insan vede hic bir ozeligi olmayan insan,Islam lideri olsa ona saygidan oturu el opersin yada bir alim olsa ondan din adina bir sey ogrenmek icin el opersinki bu gibi insanlar sana elini vermez opmen icin.biz bu kadar gosterise merakliyiz kimin elini otun ooooo Sayin Devleti aliye bahceli efendinin cok matah birsey yaptimm.Yaziklar olsun.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    El öpme kuyruğuna benziyor !. bahçeli el öptürmekten hoşlanıyor ya !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı