Etyen Mahçupyan Köşk adayını açıkladı

Zaman'da ayrılan köşe yazarı Etyen Mahçupyan, hakkında merak edilen soruları yanıtladı.

Etyen Mahçupyan Köşk adayını açıkladı
Etyen Mahçupyan Köşk adayını açıkladı
GİRİŞ 04.06.2014 08:38 GÜNCELLEME 04.06.2014 08:37
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

CNN Türk'te yayınlanan Enver Aysever'in hazırlayıp sunduğu "Aykırı Sorular" programına konuk olan Etyen Mahçupyan, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olacağını düşündüğünü ifade ederek, "Oy vereceğim" dedi.

Enver Aysever'in, "Erdoğan'ın cumhurbaşkanı adayı olacağını düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Elbette" diye yanıt veren Mahçupyan, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığına adaylığını koyması durumunda seçimi ilk turda kazanacağına inandığını söyledi. Aysever'in, "Sizin adayınız Erdoğan mı? Erdoğan'a oy verecek misiniz?" sorusuna ise, "Evet benim adayım da Erdoğan, oy vereceğim" dedi.

ZAMAN'DAN NEDEN AYRILDI? 
 
Kısa bir süre önce Zaman gazetesi ile yollarını ayıran Etyen Mahçupyan, belirli bir tansiyon birikmesinden dolayı yaşananların kaçınılmaz hale geldiğini belirtti. Köşe yazılarının 3'ten 1'e düşürülmesinin de bu süreç ile ilgili olduğunun altını çizen Mahçupyan, bunu normal karşıladığını belirtti.
 
Mahçupyan, Zaman gazetesi ile yollarının nasıl ayrıldığı konusundaki soruya ise şu yanıtı verdi:
 
"Bir gazetede diğer yazarlar aynı, tek bir yazar farklı bir görüşe sahip ise bunun rahatsızlık vermemesi mümkün değil. Ben de bunun farkındaydım. Yazılarım 3'ten 1'e inince durum bunu getirdi." dedi.

YORUMLAR 11
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    @ iskender melekli : herkesi solcu ve CHPlimi zannediyon ?. CHPde olanları biliyoruz hükümete karşı gelenlerin hepsi vekil oldu ! sendikacısı, yazarı, askeri, doktoru gibi mesela !
    Cevapla
  • Kahraman Maraşlı 9 yıl önce Şikayet Et
    iskender. Öküz altında buzağı arama, illa bir şeyler çıkaracaksınız her işten. Bende Başkanı seviyorum hemde hiç bir çıkarım da yok.
    Cevapla
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Aykarı Sese Dayanamadınız mı ey Paralelciler!. İktidara itidal ve aykırı görüşe saygı telkinleri yapan paralelciler gazetelerindeki bir aykırı sese katlanamadılar. Hüseyin Gülerce de bir aralalar yapılanan yanlış olduğunu yazmaya başlayınca kulağını çekiverdiler ve yazılarının içeriği değişiverdi. Kendinizi saklamanıza gerek yok bundan sonra zira TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ!
    Cevapla
  • Bekir Dayıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Dogru soze ne denir.... Memleketin boyle gercek durust bilge adamlara ihtiyaci var.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Zaman gazetesi çöküşe geçmeye başladı...onun için gazeteyi bıraktı.... ..Ayrıca Halkımız Türkiyeye hainlik yapan Medyaya boykota başladı ..bunları TV.leri yayın organları uzun vadede olsa çok büyük krize girecekler ve kapanacaklar?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…