Kılıçdaroğlu sanatçı ve aydınlarla buluştu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yazar, aydın, akademisyen ve azınlık temsilcileri ile "Büyük Uzlaşı" toplantısında bir araya geldi.

Kılıçdaroğlu sanatçı ve aydınlarla buluştu
Kılıçdaroğlu sanatçı ve aydınlarla buluştu
GİRİŞ 13.06.2014 11:38 GÜNCELLEME 13.06.2014 11:38
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde temaslarını sürdürüyor. Kılıçdaroğlu, çerçevesindeki temaslarına devam ediyor. Kılıçdaroğlu bugün Swissotel’de Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, bazı PM üyeleri, milletvekilleri ve Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın da hazırl bulunduğu toplantıda akademisyen, yazar, aydın, aktivist ve azınlık temsilcileriyle bir araya geldi. Toplantıya müzisyen Edip Akbayram, sanatçı Tarık Akan, oyuncu Emre Kınay, tarihçi Prof. Dr. İlber Oltaylı, oyuncu Rutkay Aziz gibi isimlerin katıldığı görüldü.

Toplantı sonunda bir basın açıklaması yapılması bekleniyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Kılıçdaroğlu ve Sözde Elitler.. Kemal Kılıçdaroğlu,nun görüştüğü yazar, aydın, akademisyen,sanatçı, ve azınlık temsilcileri. Hemen hemen hepsi GEZİ PARKI eylemcisi yani Türkiyenin ve İslam aleminin yanında olmayıp,da özellikle de ingiliz İisrail ve avrupa yanlı güdümlü füze gibi karşısında olan ELİT topluluk, kimbilir belki tesadüftür,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!