İhsanoğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt

Cumhurbaşkanlığı seçimi öncesi yarış başladı. Erdoğan'ın 'çatının temeli yok' açıklamasına Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan yanıt geldi

İhsanoğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt
İhsanoğlu'ndan Erdoğan'a jet yanıt
GİRİŞ 19.06.2014 15:54 GÜNCELLEME 19.06.2014 15:54
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Viyana seyahati öncesi söylediği 'Temelsiz çatı kurdular, hayırlı olsun' yorumuna çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan jet yanıt geldi.

 Twitter'daki hesabı üzerinden yanıt veren İhsanoğlu yorumunda  şunları yazdı;

YORUMLAR 29
  • Abdürrahim Çokgüngör 9 yıl önce Şikayet Et
    Paraşütçüler, tepeden inmeciler koalisyonunun sesi . Bu çatının altında ecdad düşmanlığı var. Müslüman Türk kültür ve dilinin tahribatçısıı var. Din ve vicdan hürriyetini laiklik adı altında çiğneyip cami kapatan, ezanı aslından çıkaran ve camileri ahır ve müze yapan var. 1000 yıldır İslam’a hizmet eden Türk’ü bir kalemde silip fosil çağına özendiren var.Ünlü tarihçi Toynbee’nin tarihteki iki gerçek cihan devletinden biri dediği Osmanlı’yı hançerleyen Lozancılar var. Mısır’da eli kanlı zalim firavunvari darbecilerin zulmüne alkış tutan veya ses çıkarmayarak dolaylı destekçileri var. Neocon-siyonistlerin Büyük İsrail planının işbirlikçileri var. Kemalistler, ulusalcılar, batıcılar, ırkçılar, batı mukallitleri ve de son fitne Pansilvanyalı paralelciler var. Peki bu çatı altında kim yok? Mazisine hürmetkar, istikbale güvenle bakan, göğsü iman dolu, Washington-Londra-Berlin-Tel Aviv’e boyun eğmeyen Büyük Türkiye’nin maddi-manevi mimarları.
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    eğer ki . ben müslüman bir türk vatandaşı olarak 70 yaşına gelmişsin be ekmeleddin bey değermi bi cumhurbaşkanlığı için . herhalde hayatını hep tek tip aynı düşüncede aynı inançda aynı fikirde insanlarla geçirmişsin o yüzdendirki İNANDIĞIN GİBİ YAŞAMAYINCA YAŞADIĞIN GİBİ İNANMAYA BAŞLAMIŞSIN . yürüdüğün yol yanlış tarafa gidiyo.
    Cevapla
  • mehmet özgür 9 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ŞİMDİDEN. Ohoo çatının kiremidi şimdiden polemiğe başladı. Acaba çatının kiremidi kedilerin patilerini çekebilecek mi? Ayrıca hala geçmişten ders almamış bay kiremit. Ya daha şunun şurasında 30 mart geçeli ne oldu. Siyasi müteveffa Sarıgül, şu anda kıpkırmızı, hatta rengarenk olup kayboldu gitti. O aynı malum zevat sararmış gülü de üflediler, üflediler 30 mart'ta PATLADI GİTTİ. Bu ülkede zat-ı şahaneleriniz gibi nice üflenmiş balonlar geldi geçti. Hani bir çapulcumuz vardı. Cem Boyner mi ne. Onuda üflemişlerdi de hemen başbakan oluyordu. O da PATLAYIP GİTMİŞTİ. Ayrıca bu zatın acaba C.Başkanı olma etiketi var mı? Mesela vatandaşlığı ne alemde? Sn Başbakanımızı Üniversite mezunu olmadığı balonunu ortaya atan MHP li prof, bu zatın vatandaşlığının C.Başkanı olma etiketine ne der.
    Cevapla
  • ZÜLMEDURDEROĞLU 9 yıl önce Şikayet Et
    HALEPÇE KATLİAMI İÇİN TEK KELİME SÖYLETMEYEN EKMELETTİN. Halepçe katliamının ikinci gününde toplanan sözüm ona İslam Örgütünün moderatörü olan Ekmelettin Efendi katliam hakkında bir kelime bile söyletmemiştir. Bir Kürtten bile oy alamaz. Müslüman görünüp küfrün yararına çalışanlara bu halk iyi bir ders verecektir. Allah/ıın izniyle.
    Cevapla
  • erdobay 9 yıl önce Şikayet Et
    turko. Evet bu çatının altında vatan hainleri ülkesine ihanet edenler piyon olarak kullanılanlar, tetikçiler siyonismin ve batının işbirlikleri var ekmeleddin. Sen neyi kucaklaycaksın ki..Kucaklasan kucaklsan sen esad ile sisi kuacaklarsın . Senden Cacık olmaz..Sana chp liler bile oy vereceğini hiç sanmıyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!