Başbakan çok sinirlendi: Hesabını verecekler!

Başbakan Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yeni dava açıyor.

Başbakan çok sinirlendi: Hesabını verecekler!
Başbakan çok sinirlendi: Hesabını verecekler!
GİRİŞ 24.06.2014 13:43 GÜNCELLEME 24.06.2014 16:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bugünkü grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile ilgili yeni bir dava açacağının sinyalini verdi. MHP lideri Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında kendisine yönelik sözlerine tepki gösteren Erdoğan, bu sözlerin hesabını verecekler, dedi. 

"AYAKKABI KUTUSUNA MİLYARLARLA NE AVRO NE DOLAR SIĞMAZ"

İşte Başbakan Erdoğan'ın konuyla ilgili açıklaması: 

"İkide bir ayakkabı kutularıyla konuşup duranlara sesleniyorum. Ayakkabı kutularının içine milyarlarca avro ne dolar sığmaz. O ancak sizin kasalarınıza sığar. Siz önce bunu ortaya koyun. Neler yaptığınız ortada. Onun için 3 buçuk senede kaçıp gittiniz. Şu anda ben bugünkü konuşmasıyla alakalı da gerekli olan davalarımı yine açacağım. Çünkü Türkiye cumhuriyetinin başbakanına köksüz diyecek kadar kökten binasip kişi bunun hesabını verecektir. Eğer Türkiye'de böyle birileri aranıyorsa aynaya baksınlar. Bunlar kendileridir. "

YORUMLAR 6
  • hamzax 9 yıl önce Şikayet Et
    KÖKSÜZ DİYEN KÖTÜ SÖZ SAHİBİ SÖZÜNDE SAHİBİ OLDUĞUNU BİLİRİZ.. .sizlerin yüzünden sempati duyduğum ülkücü ve mhp ideolojisine hiç bir sevgi sempatimiz kalmadı.soğuttunuzda soğuttunuz insanları kendinizden.böyle küfür hakaret iftira yalan şantaj ilşikisi içinde siyaseti savunmaya kalkışanlar 2000 de soydurupta bu ülkeyi ımf ye deprem parsına muhtaç hale getirenler geçmişine baksın lütfen.rahşanın sözlerine ,apo vaatlerine baksınlar.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Adaletin vereceğinden hariç, Milletimiz sandıkta veriyor cezasını !. Acazet içindeler ve ne yapacaklarını bilmez haldeler ! Biz ERDOĞAN'ımızla yolumuza devam adeceğiz onlarda bite dursunlar bu aziz milletimiz onlara daha hiç yetki vermeyecek !
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Abdülhamid'i anlamak her şeyi anlamak olacaktır! Necip Fazıl Kısakürek!!!. Bizi yükselten dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır. Cennet Mekan Ulu Hakan Sultan Abdülhamid Han!!!
    Cevapla
  • murat ethem 9 yıl önce Şikayet Et
    ÖNCE Bİ SAĞ SOL HESABINI VERSİNLER. sağ diyen mhp zihniyeti ile sol diyen chp zihniyeti, ölümlerine sebep oldukları binlerce yurtaşşın hesabını bi versinler. sonra kürt türk ayırımı yapıp bu ülkenin insanlarını birbirine düşman etmek suretiyle sağladıkları rantın hesabını bi versinler. ondan sonra yalanlarına, iftiralarına, fitnelerine devam etsinler...
    Cevapla
  • MUSAB CAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli coşmuş.iktidar ortağı olduğu dönemi unutmuş... Ben Bahçelinin ve diğerlerinin iddialarına inanmıyorum.Zira yolsuzluk yapan bir hükümet,Merkez bankasının kasasını dolduramaz,yılların borçlarını ödeyemez ve seksen yılda yapılandan fazla yatırım yapamaz.Asıl hırsız iktidar olup,bir eser bırakmayandır.Bahçeli ülkeyi,K.oğlu S.S.K'yı iflasın eşiğine getirmedimi?Unutmayacağız vede unutturmayacağız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti