Gökçek'in Köşk anketinde büyük fark!

Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için anket yaptırdı. Gökçek'in anketine göre Erdoğan Köşk'e fark atarak çıkıyor.

Gökçek'in Köşk anketinde büyük fark!
Gökçek'in Köşk anketinde büyük fark!
GİRİŞ 26.06.2014 16:45 GÜNCELLEME 26.06.2014 16:45
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nun isminin açıklanmasında küresel güçlerin etkisinde kaldığı için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tavrına ilk kez şaşırdığını dile getiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin Köşk adayı olacağını açıkladı. 

ANKET YAPTIRDIM ERDOĞAN YÜZDE 58

Başbakan Erdoğan için anket yaptırdığını ve Erdoğan için "Allah'ın izniyle seçilecek" temennisinde bulunan Gökçek yaptırdığı anketle ilgili olarak bilgi verdi:

"Daha dün anket yaptırdım. 8917 kişi ankete katıldı. Yüzde 58'e 35. Yani Başbakan'ın oy oranı yüzde 58, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun oy oranı yüzde 35. Ankara'da ne çıkarsa Türkiye ortalaması en fazla 1 puan farkeder. Hadi diyelim ki ben yüzde 5 yanıldım. Bu iş ilk turda biter."

İnternethaber

YORUMLAR 2
  • Karlı Zigana Dağları 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet!. Ya, İradesine sahip çıkacak, Ya, İradesine sahip çıkacak, Başka çaresi yok. Halk iradesi Ülke yönetiminde etkili olmaya başladığında, Bu ülkede terör örgütleri iş başı yapmıştır. Bunu bozacak olan Milletin hür iradesidir. Milletimize büyük iş düşüyor. bu sorumluluğu milletçe yerine getirmeliyiz.. dış güçlerin, gizli servislerinin bu ülkede fitne fesat tohumları ekmesine müsaade etmeyelim. Hep birlikte bu oyun bozalım.
    Cevapla
  • Mehmet Emin 9 yıl önce Şikayet Et
    Ankara ve İstanbul zaten memleketin nabzı. hele İstanbul'u alan Türkiyeyi alır!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor