Bahçeli Osmanağaoğlu'nun cenazesine katıldı

“Bahçelievler katliamı” davası hükümlüsü Ünal Osmanağaoğlu son yolculuğuna uğurlandı.

Bahçeli Osmanağaoğlu'nun cenazesine katıldı
Bahçeli Osmanağaoğlu'nun cenazesine katıldı
GİRİŞ 01.07.2014 15:27 GÜNCELLEME 01.07.2014 15:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de katıldığı cenaze töreninde Osmanağaoğlu’nun tabutunun Türk bayrağına sarılması dikkat çekti.

Tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliği sonucu hayatını kaybeden Ünal Osmanağaoğlu için Fatih Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Törene Osmanağaoğlu’nun eşi Barbara Osmanağaoğlu, kızları Selcan, Umay, Dilara, oğlu Tarkan, kardeşi Taner Osmanağaoğlu’nun yanı sıra MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM Başkanvekili ve MHP İstanbul milletvekili Meral Akşener, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Milletvekili Lütfü Türkkan ile çok sayıda kişi katıldı.

Cenaze töreninde Osmanağaoğlu’nun tabutunun Türk bayrağına sarılması dikkat çekti. Törende Osmanağaoğlu’nun ailesi ve MHP’li Celal Adan taziyeleri kabul etti. Meral Akşener ise Osmanağaoğlu’nun eşi ve kızlarını teselli etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli törende herhangi bir açıklama yapmazken, MHP’li Celal Adan, “Türkiye’nin yetiştirdiği değerli bir insandı. Üzüntü içerisindeyiz, milletimizin başı sağ olsun. Çok büyük haksızlıklara ve iftiralara uğramıştır. Bütün mahkemeler Ünal Osmanağaoğlu’nun haksızlığa uğradığını ortaya koymuştur. Kendisini kaybettik, milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Bahçeli ve törene katılanlar tabuta omuz verdi. Ünal Osmanağaoğlu’nun cenazesi, Eyüp Mezarlığı’nda toprağa verildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Bir Yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    kemo nerede. kemo kılıçdaroğlu da katılsaydı eskiden yandaşlarını katletmiş olabilir şimdi kendileri yandaşlar mhp lilerle.belki hakkını helal ederdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye ile üç ülke arasında tarihi anlaşma! 'Bu proje İsrail'in projesini kesiyor...'
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü