AK Partililerden, Şükür'e tokat gibi cevap

Hakan Şükür'ün Başbakan Erdoğan'a yönelik olarak yaptığı yoruma cevap AK Partili isimlerden geldi.

AK Partililerden, Şükür'e tokat gibi cevap
AK Partililerden, Şükür'e tokat gibi cevap
GİRİŞ 02.07.2014 13:30 GÜNCELLEME 02.07.2014 15:31
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

İstanbul Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin, "Hayır işleri için hırsızlığı, rüşveti, komisyonu meşru gören dindar bir Cumhurbaşkanı adayı olmak.." ifadelerine AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan ve AK Parti Ankara Milletvekili Zelkif Kazdal'dan tepki geldi. 

"AHLAKİ DÜZEYİ NEREDEN EDİNDİN HAKAN?"

AK Partili Kazdal, "Ağababalarının vasıflarını Başbakan'a izafe etmek ucuzluğu. Bu ahlaki düzeyi nereden edindin Hakan. Aynaya bak sen..." sözlerini kullandı.  

BÜLENT TURAN'DAN ŞÜKÜR'E: TWEET VEKİLİ

Bülent Turan ise Hakan Şükür'ü bu sözlerle vurdu: "2 aydır 1 kez Meclis'e geldin mi? Bak sadece 1 kez diyorum sayın tweet vekili?!!!"

"HAKAN ŞÜKÜR HANGi CÜRETLE..."

Şükür'e yönelik olarak din adına her türlü takiyye ve riyayı meşru görenler, hangi cüretle dini değerler üzerine konuşabilmeyi kendilerinde hak olarak görüyorlar, ifadelerini kullanan AK Partili Dağ, Anadolu insanın dişinden tırnağından arttırıp verdiği Kurban paralarıyla papaz okullarına bağış yapanlar fetva verecek en son kişilerdir, dedi.

HALA ANLAMADINIZ MI?

Hakan Şükür'ü istifaya davet eden tepkisini şu sözlerle sürdürdü: 

"Her türlü iftirayı attınız millet size cevabı sandıkta verdi. Bu yediğiniz şefkat tokadı değil milletin tokadı, siz hala anlamadınız mı? Milletin Başbakanımıza verdiği oyla vekil seçildiniz, zerre kadar helal haram biliyorsanız, aldığınız maaşın helal olmadığını bilir, istifa edersiniz"

Hakan Şükür, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı adaylığına ilişkin olarak Twitter’da yayınladığı mesajda "Dini değerleri sömüren, sonra da camilerde hırsızlık ve rüşvetten bahsedilmesine müsaade etmeyen dindar Cumhurbaşkanı adayı olmak. Konumu gereği herkesi sevgiyle kucaklaması gerekirken, Ramazan, oruç demeden hala nefret vaizliği yapan bir Cumhurbaşkanı adayı olmak. Hayır işleri için hırsızlığı, rüşveti, komisyonu meşru gören dindar bir Cumhurbaşkanı adayı olmak." İfadelerini kullanmıştı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 45
  • hanefi ünal 9 yıl önce Şikayet Et
    Britus'lar Demek ki Her Zaman Olacak.... Bu utanmazlara,müfterilere karşı hukuk seyircimi dersiniz..!
    Cevapla
  • fahri yanargöz 9 yıl önce Şikayet Et
    AHLAK YOKSUNU . Seni adam diye meclise getirenlere karşı yaptığın terbiyesizliği herkes gördü. karekterini ortaya koydun bu lafları vekilliğin bittiği zaman sana sorarlar yularını çekenler bile seni kurtaramıyacak
    Cevapla
  • Vahit Sucu 9 yıl önce Şikayet Et
    ONUR DENEN ŞEY LAFTA MI ACABA?. Eğer Hakan Şükür onurlu bir insansa Tayyip Erdoğan sayesinde gelmiş olduğu yeri yani vekilliği bırakır,eleştirdiği insanlarla yıllarca beraber olduğu için halktan da özür diler.Madem eleştiriyorsa bu durumda,bende yıllarca yanlışın içinde oldum,şimdi bunu anladım ve eleştirdiğim insanın sunduğu nimetten de faydalanmam ahlaki değildir,dersin ve o zaman eleştirirsin.Ama nerede bu cesaret...
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    asıl soru şu şükür başbakan neden vekil yaptı . akapeliler buna yanıt versin asıl erdoğan neden şükürü aday gösterdi acaba sebebi neydi siz bunun yanıtını verin bana asıl >:)
    Cevapla
  • ağası şen 9 yıl önce Şikayet Et
    MİLLETİN DEPĞİL CEMAATİN VEKİLİ. Biraz haysiyetin varsa 3 yıldır Mecliste ne yaptın Lig TV den ayda 125 bin lira TRT den yılda 800 bin lira para Sakarya da Hidroelektrik Santar ortaklığından yılda milyonlar. Unutma Hakan sana bu sabrı millet Başbakan ın Hatırına ve AKP duyduğu sempati adına gösterdi.Esas Yolsuzluk,hırsızlık yapan senin içinde olduğun İsraile hizmet hareketi.Binlerceöğrencinin polis adayının haklarını sırf sizin örgütten olanlar alınsın diye yediniz sadece onların bedduaları sizlere yeter haysiyet düşmanları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı