Ekmel Bey'den Bahçeli'yi kızdıracak sözler!

Selahattin Demirtaş'ın cumhurbaşkanı adaylığı konusunda MHP lideri Devlet Bahçeli ile çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ters düştü.

Ekmel Bey'den Bahçeli'yi kızdıracak sözler!
Ekmel Bey'den Bahçeli'yi kızdıracak sözler!
GİRİŞ 08.07.2014 09:27 GÜNCELLEME 08.07.2014 12:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş için "Terör örgütüyle bağlantısı ortadadır, adaylığı yasalara aykırıdır" sözlerine MHP'nin de desteklediği Ekmeleddin İhsanoğlu'ndan yanıt geldi. 
 
Ekmeleddin İhsanoğlu ise, Bahçeli'yi kızdıracak bir açıklamaya imza atarak, "Sayın Demirtaş'a cumhurbaşkanlığı konusunda milli egemenliğimizin tecelli ettiği Yüce Meclis'in vekilleri teveccüh göstermiştir" dedi.

DEMİRTAŞ, İHSANOĞLU'NA ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin eleştirilerine cevap veren HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, "Bakın birileri bizim adaylığımız için meşru değildir diyor. Ben özellikle sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun buna cevap vermesini bekliyorum. YSK'nın bunların adaylığını iptal etmesi lazım diyor. Şimdi sayın İhsanoğlu aynen kendi genel başkanı gibi mi düşünüyor katılmıyor mu? Bana bunları açıklaması lazım, böyle susarak olmaz biz merak ediyoruz ne düşünüyor. Çünkü birileri bize ancak köleliği laik görüyor. Bunlar diyor bizim kapıcımız olabilir, temizlikçimiz olabilir, mahallemizde bakkal olabilir itirazımız yok ama cumhurbaşkanı adayı olamaz kafa bu işte bunlara göre bizim yerimiz" şeklinde cevap vermişti. 

YORUMLAR 15
  • selami yolaç 9 yıl önce Şikayet Et
    HABERİN BAŞLIĞI ÇATI'DA ÇATLAK VAR..!. Sorun yok önümüz yaz, ve yağmur yağmayacağı için engel teşkil etmez.
    Cevapla
  • metin teke 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli. zaten bunlar söylemiştir bu tip konuş diye, ilk turda selahattin seçilemeyecek. bunlar Başbakan %50 üstü alamaz ilk turda geçemezse, açık kapı arayacaklar. Ekmel herkes kimin ne olduğunu ne yapmak istediğinin farkında hiç merak etme. 10 ağustos sonrası senide unutacağız diğerleri gibi,
    Cevapla
  • Mustafa YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    elçi bey!. 30 Martta yediğiniz tokat az gelmiş anlaşılan...10 ağustosta yiyeceğiniz milletin tokadına şimdiden hazır olun,antrenman yapında belki fazla acı hissetmezsiniz..anlaşılan daha dünkü bebersin ki ne istanbulun suzusuz,çöplü,pis havalı durumları biliyorsun,nede 16 yıldır yapılamayan BOlu tünelini biliyorsun?Niye Bolu tüneli bitmedi biliyormusun,parasızlıktan! Çünkü Paraları cukkaladılar da ondan..Şimdi ise Bolu tüneli gşbi kaç tünel açtılar istersen araştır!kaçtane yol yaptılar,hızlı trenler,okullar,hastaneler,adalet sarayları,yollar,viyadükler,marmaray,havaalanları,barajlar... say say bitmiyor şu oniki yılda yaptıkları..hepside dev eser.. bunlar hep para ile olan işler.eğer paraları cukkalasaydılar geçmiş yönetim gibi bunlar nasıl yapıldı o zaman?
    Cevapla
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    elçi beycim polemik ile ilkeleri karıştırıyorsun.. armut ile elmalar bir sepete girmez. ama siz ayvayı yediniz.. numan kurtulmuşun dediği polemik ve siyasi argümandı ve artııı o zamanlar birlik değillerdi.. ama selattin demirtaş konusunda mhp kırmızı çizgileri var ama ihsanoğlu çiğnedi onu, mhp ye sakız yaptı, üstüne üstlük zafer işareti ve türk solu dergisi ile kapak yaptı.. , üstelik aynı çatı altında iken.. size gülsem mi acısam mı henüz karar veremedim, düşünüyorum halen...
    Cevapla
  • elçi bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Niye?. "Harun olmak için geldiler. Karun oldular" diyen Numan la "Harun olacağız diye gelip, Karun olan" Erdoğan çatlamıyor da Ekmel Bey le, Bahçeli yi niye hemen çatlattınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İkinci el otoda hareketlilik...Listenin zirvesindeki model belli oldu
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk