İhsanoğlu'ndan tartışma çıkartacak sözler

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun 'adaylığımı ilan ettikten sonra tehditler aldım' açıklaması yeni bir tartışma konusu olabilir.

İhsanoğlu'ndan tartışma çıkartacak sözler
İhsanoğlu'ndan tartışma çıkartacak sözler
GİRİŞ 10.07.2014 06:22 GÜNCELLEME 10.07.2014 06:22
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, adaylığının ilanın ardından tehditler almaya başladığını söyledi. İhsanoğlu, "Tehditler ve iftiralar oldu ben bunları Allah'a havele ediyorum. provakosyanlar da başladı" diye konuştu.

İstanbul Eyüp'te katıldığı iftar programında yaşanan olayla ilgili olarak İhsanoğlu, "Kadere inanırım hiç kimse değiştiremez. Ecel gelince Allah ne yazdıysa ol olur. Bu teklifi kabul ettiğimden günden sonra tehditler ve iftiralar oldu ben bunları Allah'a havale ediyorum, açıklamasında bulundu.

İhsanoğlu bu açıklamaları Bugün TV'de yaptı. 

YORUMLAR 7
  • Abdullah Öz 9 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim tehdit etsin ki.... %30 olan oy oranın seni yarışa sokmuyor ki..Halkın seni ciddiye aldığı da yok...Sen,kendini bile ciddiye almıyorsun ki...Zira, ismini halk bilmiyor doğru dürüst,sen de bilmiyorsun..Ekmeleddin İhsanoğlu olan adını kullanmak istemiyorsun bile...Bana,Ekmel derler,diyorsun..Yani, bana Ekmel deyin demek istiyorsun...İsmin ,Ekmel mi,Ekmeleddin mi, daha sen bile karar veremiyorsun...Kimlik bunalımı bu..Babanın arkadaşı Merhum Mehmet Akif Ersoy'un İstiklal Marşı ve Çanakkale Destanı hakkında ne düşündüğünü de merak etmiyor değilim..Bu marşlara inanıyor musun emin değilim...Sorsalar bari bunu gazeteciler sana...
    Cevapla
  • Murat Diniz 9 yıl önce Şikayet Et
    Adaylık Teklifini Aldıktan Sonra. 2011 yılında İngilizlere çalışan Baron'un adamı Aydın Doğan'ın umre bahanesiyle gittiği Arabistan'ın Cidde şehrinde adaylık teklifini ettiği zamandan sonra yani. Ergün Diler bu adama adaylık teklifi geldiğini 3 sene önce yazdı. O zaman kabul etmedi bu olayı ama bugün yalan söylediği ortaya çıktı.
    Cevapla
  • Halil İbrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurun başı olacak adam.. Cumhurun başına böyle adam gibi, efendi, kavga dövüş etmeyen, sakin ve ülkemizin insan karakterini ve kalitesini dünyaya en üst düzeyde temsil edebilecek, akademik kariyeri ve temiz kişiliğiyle İhsanoğlu gereklidir.Zaten bütün icraatı yürütme ve yasamanın başındaki Başbakan yapacağı için Cumhurbaşkanının ülkeyi temsil etmesi yeterlidir.Düşünün bir Tayyip Erdogan Başbakan olduğunda, kendisi gibi birisi Cumhurbaşkanlığında olsaydı nbe çatışmalar ve kaoslar çıkardı memlekette.Devlet allak bullak olurdu, bu sebeple Cumhurbaşkanlığı seçimi için AKP lilerinde kendilerine benzeyen ama sakin ve efendi bir adam olan İhsanoğlunu seçmeleri gereklidir yoksa çatışma ve kaos ortamına hazır olun.
    Cevapla
  • dudu durdu 9 yıl önce Şikayet Et
    klasik. chp taktikleri. klavuzu chp olanın taktikleri böyle olur.
    Cevapla
  • Erhan ACUN 9 yıl önce Şikayet Et
    Olabilir.. Bazı işgüzarlar tehdit edebilir. Bu gayet normal o tehditler sadece sayın İhsanoğlu için değil, Demirtaş ve sayın Erdoğan içinde geçerli...Hatta sayın Erdoğan için bazı suikast planları dahi ele geçirildi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adliyede büyük yüzleşme! Polat ve Banu Parlak karşı karşıya
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı