İhsanoğlu'ndan Türkçe Olimpiyatları'na övgü

Ekmeleddin İhsanoğlu Türkçe Olimpiyatları’nın yurtdışında yapılmasını ‘çok ayıp’ olarak nitelendirdi. İhsanoğlu olimpiyatlara övgüler dizdi.

İhsanoğlu'ndan Türkçe Olimpiyatları'na övgü
İhsanoğlu'ndan Türkçe Olimpiyatları'na övgü
GİRİŞ 14.07.2014 08:57 GÜNCELLEME 14.07.2014 08:59
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanlığı için ortak adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yurtdışındaki Türk okulları için "Türkiye’nin yüz akı” ifadesini kullandı.

GÜLEN OKULLARINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Kurulduğu günden itibaren değişik vesilelerle bu okulları ziyaret ettiğini kaydeden İhsanoğlu, şöyle konuştu:

“Ben bu okulların Orta Asya’dan Endonezya’ya, Tataristan’dan Senegal’e kadar olan örneklerini gördüm. Ve bu ülkelerde devlet adamlarının idarecilerin toplumun nasıl müspet bir şekilde baktığını, değerlendirdiğini yakından biliyorum. Bu okullarda bulundukları ülkelere karşı yanlış bir şey olsaydı, hiç kimse bunları bir gün bile barındırmazdı. Ayrıca şimdiye kadar bu okullar Türkiye’ye karşı müspet alakanın uyandırılması, Türk sevgisinin aşılanması ve Türkiye’nin milli menfaatlerine hizmet edilmesi dışında bir şeyin ortaya geldiğini ben şahsen bilmiyorum. Bu okulların menfi faaliyetlerine dair ispatlanmış bir durum varsa, bunun kamuoyuna açıklanması lazım."

YORUMLAR 29
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Buda atatürkçülerin kemalistlerin laiklerin peşine düşmüş !. Ülkemizin geri kalmasına sebeb olan ve benimde en nefret ettiğim bu kesimdir !
    Cevapla
  • Turgut 9 yıl önce Şikayet Et
    BEN ŞİŞKO KEDİYE TAKILDIM . Haberlerde milli gelirin büyük çoğunluğunu şişko kediler yiyor dediniz. Öz eleştiri mi yaptınız acaba anlamadım. Haklı da olabilirsiniz. Zira sizin servetiniz kadar servet sahibi olmak isteyecek onlarca milyon insan var Türkiyede.
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 9 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkeyi asla karıştıramaycaklar. bunca hainliğini görmezden gelen cimaiat birde devletimize hain propagandalar yapıyor. şimdiye kadar yaptığım yardımlar ve desteklerim haram zıkkım olsun
    Cevapla
  • Ünal Kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    EyvaH büxük Paralel. Fanatik olmayin, Fanatik olmayin, Fanatik olmayin, Kullanilirsiniz. ekmen de anlasildi Topun agzina itilmis.....
    Cevapla
  • yasin 9 yıl önce Şikayet Et
    FİTNECİLERİN FİTNESİ. Fitneciler zamanlarını boş geçirmezler...... Ama cürümleri kadardırlar ancak kendilerini yakarlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı