Abdullah Gül'den Melih Gökçek'e tebrik

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, geçen ay hizmete açılan Kuzey Yıldızı Parkı'nı ziyaret etti.

Abdullah Gül'den Melih Gökçek'e tebrik
Abdullah Gül'den Melih Gökçek'e tebrik
GİRİŞ 15.07.2014 02:47 GÜNCELLEME 15.07.2014 02:47

Gül, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) verdiği iftarın ardından, beraberindeki heyetle Kuzey Yıldızı Parkı'na geldi. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yönetimindeki golf araçlarıyla parkı gezen Gül, daha sonra göletteki su ve ışık gösterilerini izledi. 

Gül, vatandaşlarla selamlaşıp fotoğraf çektirmesinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, buraların eski halini bilen biri olarak memnuniyet duyduğunu belirterek, "Buralar havaalanından Ankara'ya geliş güzergahında yol üstü yerler. Dolayısıyla Ankara'ya girmeden Ankara hakkında intiba veren yerlerdi ve eskiden maalesef çok kötüydü. Şimdi gerek uçaktan, yukarıdan bakıldığında gerekse şimdi gezildiğinde bu güzelliği görmekten büyük memnuniyet duydum" dedi.

''MELİH BEY'İ TEBRİK EDİYORUM''

İlerde buraların çok daha şenleneceğini ifade eden Gül, "Tüm Ankaralılar için hem mesire hem eğlence hem de kültür merkezi haline gelmiş. Melih Bey'i tebrik ediyorum, çok sıkı takip yapılabilecek işler. Dikmen Vadisi'nden sonra burası da aynı orası gibi çok güzel olmuş. Her zaman yukarıdan görüyordum şimdi de gezerek görmüş oldum" diye konuştu.

''DAHA ÇOK GELİP GİDERİZ''

Gül, "Eşinizle de gelmek ister misiniz" sorusuna ise "İnşallah, daha çok gelip gideriz" yanıtını verdi.

Gezide, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı ile TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu da yer aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Döner kesen Steinmeier'a eleştiri: Erdoğan'ın bizi ciddiye almaması normal
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı