Başbakan Erdoğan'a sürpriz destek

BDP Ağrı Belediye Başkanı Sırrı Sakık’ın kardeşi Namık Sakık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim çalışmaları için 9 bin TL bağışladı.

Başbakan Erdoğan'a sürpriz destek
Başbakan Erdoğan'a sürpriz destek
GİRİŞ 15.07.2014 09:46 GÜNCELLEME 15.07.2014 09:46
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2002 yılından bu yana HDP’ye karşı AK Parti saflarına geçtiğini belirten Namık Sakık, “Tayyip’çiyim ben. Bu adamın gelişiyle gün yüzü gördük. Ama HDP’de insanlar kan üzerinden, şiddet üzerinden siyaset yapıp köşe başlarına oturmakta. Bu ülkenin geleceği Tayyip Erdoğan’a bağlı. O olmadan bu işin olmayacağına inanıyorum. Ben üzüm yemek istiyorum, bağcıyı dövmek istemiyorum. Uçak biletimi aldım, ayın 26’sında Muş’a gideceğim. Cumhurbaşkanı adayımız için çalışacağım” dedi.

Ülkenin gerçek lideri

Başbakan Erdoğan’a yönelik eleştirilerin haksız olduğunu ifade eden Sakık, “Vicdansızlıktır. Bu insan faili meçhulleri durdurdu, bize her konuda yardımcı oldu. Kürtleri-Türkleri bir araya getiriyor. 2002 yılına kadar benim ağabeyim öldürüldü, çevremdeki bir çok insan öldürüldü. Ensemizde namlu uçları, çetelerle uğraştık. Bu adam benim düşüncemi söyleyebiliyor. Hayranıyım. Bu ülkenin gelecek lideridir.  Sağduyulu bütün Kürtlerin Erdoğan’a oy vermesi gerektiğini düşünüyorum. Ben bunu Muş’ta söyleyeceğim” dedi.

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 6
  • hoca13 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu yiğidin hakkı yenmez.... Doğu ve Güneydoğudan selam...tüm inananlara..Recep Tayyip Erdoğanın c.başkanı olması şart...zira ülkemizin güneyi ve doğusu boyunca emperyalistlerin açtığı cephelerde müslümanlar tavuk keser gibi birbirilerini kesiyorlar..güçlü bir lider seçmezsek kurtlar sofrasına bizi de çekerler...kürtlerle türkleri bir arada tutacak nadir insanlardan biridir başbakan...öncesinde rahmetli erbakan hocamız vardı..şimdi tayyip bey var..emin olun son şanstır herkesim için...birliğimizi tayyip bey sağlayabilir..aksi takdir de maazallah suriye-ırak gibi birbirimizin boğazına sarılırız...kürtler elbette büyük bir oranda tayyip beye oy vereceklerdir...selahattin bey de iyi biiridir ama mesele tüm türkiyeyi bir arada tutacak adamı seçmekte...sırrı beyin kardeşi doğru yoldadır...bu iş vicdan işidir...kürtler vicdanlarına uyacaklardır..
    Cevapla
  • NurYolu 9 yıl önce Şikayet Et
    ey milletim bizi biz yapan dinimizdir . kürtler müslümandır bizde elhamdülillah müslümanız ee müslümanlar kardeş deyilmidir evet kardeşler kavga ederler ama küs durmazlar dışardan birileri hep koğuculuk yapıyordu şükür erdoğan bunlara fırsat vermedi insanımızın kardeş olduğunu ve barışın hüküm sürmesi gerektiğini haykırdı durdu başaracaz inşallah suc işleyende cezasını ceker
    Cevapla
  • mehmet akif 9 yıl önce Şikayet Et
    her bir KÜRT kardeşim görmelidir ki kürtlerin AĞABEYİ RECEP TAYYİP ERDOĞANDIR.... yukarudaki isabetli TESPİTLERİ bir KÜRTkardeşim açık açık ifade etmiştir. her bir KÜRT kardeşim CUMHURBAŞKANLIĞI oylarını KÜRT lerin mutluluğu için kellesini ortaya koyan RECEP TAYYİP ERDOĞAN a vermeleri bu ülkenin bekası ve KARDEŞLİK geleceği için en güzel bir adım olacaktır.. hadi sizi göreyim yiğit KÜRT kardeşlerim ...
    Cevapla
  • milletin ferdi 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir…. Helal olsun…
    Cevapla
  • BAHRİ KURT 9 yıl önce Şikayet Et
    KATILIYORUM....... İşte bu gerçekleri ifade etmiş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!