'Tayyip Erdoğan'ın vasiyeti doğru mu?'

CHP'li Özkes, "Erdoğan'ın, vefat edince naaşının Çamlıca Tepesi'ne yapılan caminin avlusuna defnini vasiyet ettiği doğru mu?" diye sordu.

'Tayyip Erdoğan'ın vasiyeti doğru mu?'
'Tayyip Erdoğan'ın vasiyeti doğru mu?'
GİRİŞ 17.07.2014 11:52 GÜNCELLEME 17.07.2014 11:52
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

CHP İstanbul milletvekili İhsan Özkes, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın yanıtlaması istemiyle sunduğu soru önergesinde 'Çamlıca'ya yapılan caminin avlusuna Başbakan Erdoğan'ın türbesinin yapılacağı' iddialarını Meclis gündemine taşıdı.

İşte önergedeki o ifadeler: 

"Tayyip Erdoğan'ın, vefat edince na'şının Çamlıca Tepesi'ne yapılan caminin avlusuna defnini vasiyet ettiği doğru mudur? İddialar doğru ise; açlık sınırının bin 158 lira, yoksulluk sınırının 3 bin 772 lira olduğu ülkemizde, 57 bin 511 metrekarelik alan üzerine yapılan ve maliyetinin 100 milyon lirayı aşacağı belirtilen cami, Tayyip Erdoğan'ın türbesine zemin hazırlamak için mi yapılmaktadır? Bugüne kadar yaşamını yitirmiş eski Başbakanlardan kaçının, türbeyi andırır biçimdeki mezarı cami avlusunda bulunmaktadır?"

YORUMLAR 14
  • rıdvan türk 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Gecinden versin . ALLAH İman Kuran nasip etsin ama şimdi bu nerden çıktı bu ne arzu bu ne istek tayibin nekadar günahı varsa başınıza olur inşallah amin
    Cevapla
  • Halit Harun Gemalmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    1940'lı yıllarda yapımına başlanılan Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ebedi" İstirahatgahı.... Bence CHP insanların aklına bu tip sorular getirecek saçma kuruntularından kaçınmalı. Madem öyle şu sorulabilir. Anıtkabir'in yapımı Devlet'e ne kadara mal oldu? O dönemlerde Milletin nefesinin kokusu taa ötelerden duyulurken Heykellerin yapımına ne kadar paralar ödendi? Başbakan böyle birşey vasiyet ettirsek diye düşünürken millet bize bu soruları sorar diye de düşünseydiniz..
    Cevapla
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    hey gidi chp . oğlum sizden ölünce de kurtulmak mümkün değil. o kadar yılışık ve yapışık bir beyniniz varki nerden neyi hsap ediyorsunuz. açlık sınır bilmem ne. O zaman devlet hiç bie şey yapmasın direkt dağıtsın hesaplara. apta aptal yorumlar.
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    camii. çamlıcada yapılan camii hazmedemiyorlar da ,oyle demek işlerine geliyor ,bunların oyle suskun durmalarına bakmayın içlerinden çıldırıyor,kin kusuyorlar ama halkı aldatamayız diye belli etmiyorlar ,kuran ın okunmasını evlerde dahi yasaklamışlardı şimdi okullarda okunuyor,ezan ı yasaklamışlardı menderes doneminde okunmaya başladı,tekrar yasaklıyamadılar ama astılar,islamı yaşamayı yasaklamışlardı ,şimdi isteyen her yerde yaşıyabiliyor ,islamı yaşıyan bir bayan okullarda öğretmen olamaz ,meğmur olamaz,vekil olamaz ancak temizlikçi olur diyerek islamı yaşıyanları aşağılayorlardı ,şimdi öğretmende oluyor,meğmurda oluyor vekilde oluyor ,çatlıyorlar ama belletmıyorlar ,ama allah cc oyle buyukki din adamıdır diye ülkeden surgune gonderdığın kişinin oğlundan bugun medet umarsın ,kurtarıcı olarak ona sarılırsın ama sizi o bile kurtaramıyacak ,allahın cc diniyle savaşanlar bu dunyada da rezil olmaya mahkumdur
    Cevapla
  • özgür 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanımıza helal olsun. chp zihniyeti çatlasın,biz onu gönlümüze gömeriz,asla unutulmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler