Erdoğan: Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar

Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenen mitingde konuştu, İhsanoğlu'na destek kararı alan BBP'ye yüklendi.

Erdoğan: Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar
Erdoğan: Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlattılar
GİRİŞ 17.07.2014 18:55 GÜNCELLEME 17.07.2014 21:39
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

 Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da yaptığı mitingde, “Bu CHP yıllarca ne yaptı? Millete tepeden baktı. Bunlar da gurur var, bunlar da kibir var. Zaten onunla ayakta duruyorlar. Ve dikkat edin bunlar kaymak takımın partisidir. Masumların, mağdurların, mazlumların değil. Kendilerine oy vermeyenlere hakaret ederler” dedi.

Başbakan Erdoğan, kendi partilerine oy verenlere CHP’lilerin hakaret ettiğini hatırlatarak, "Kılıçdaroğlu kendi partililerine koyun muamelesi yapıyor. Hatırlıyorsunuz değil mi ne diyorlar? Bidon kafalı dediler. Göbeğini kaşıyan adam dediler, koyun sürüsü dediler, makarnacı dediler, kömürcü dediler. Yıllarca bunu söyleyen CHP, şimdi çıkmış kendi seçmenine ne diyor? Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz diyor. Kürsüye de vuruyor ha. Tıpış tıpış sandığa gideceksiniz diyor. CHP kendi seçmenine koyun muamelesi yapıyor" ifadelerini kaydetti.

"CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMI VİTRİN SAKSILARININ OLDUĞU YER DEĞİL"

Erdoğan, cumhurbaşkanlığı makamının vitrin saksılarının olduğu bir yer olmadığının altını çizerek, "Ne diyor adaylar, çok enteresan. Ben diyor icraatın başı değilim diyor. Nesin ya? Orası affedersiniz vitrin saksılarının olduğu bir yer değil. Orası icra makamı. Yan gelip yatamazsın, çalışacaksın. Bu milletin birliği beraberliği, bütünlüğü neredeyiz, nereye gidiyoruz bunun takipçisi olacaksın" diye konuştu.

"BAYRAĞA YAPILANLARDA İLERİ GİDİLİRSE BEDELİ AĞIR OLUR"

Türk bayrağına yönelik yapılan bazı uygulamalar ileri giderse bedelinin ağır olacağını dile getiren Erdoğan, "Son zamanlarda bayrağımıza yönelik yapılan bazı uygulamalar gereken cevabını bulmaya başladı. Daha ileri giderlerse bunun bedeli ağır olur. Bunu bilmeleri lazım. Kongrelerinde Türk bayrağını asmayı kendileri için zillet kabul eden bu parti aslında bu ülkenin demokratik parlamenter sistemi içinde yer alamaz, almamalı. Bu kadar açık söylüyorum. Ve alacakları, yapacakları hiçbir şey de yok" şeklinde konuştu.

"BBP MUHSİN YAZICIOĞLU'NA İHANET ETTİ"

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) 'çatı aday' Ekmeleddin İhsanoğlu’na desteğini açıklamasına da değinen Erdoğan, BBP'nin rahmetli genel başkanları Muhsin Yazıcıoğlu'na ihanet ettiğini ileri sürdü. Erdoğan, “Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizin mirasını taşıyan parti gitmiş şimdi bu adaya destek vereceğini açıklamış. Allah aşkına bu nasıl bir karnı genişliktir, bu nasıl bir ilkesizliktir. 30 Mart seçimleri öncesinde merhum Yazıcıoğlu’nun kemiklerini sızlattılar. Şimdi bir kez daha onun hatırasını ayaklar altına alıyorlar. Yatıyorlar, kalkıyorlar, söyledikleri bir şey var. Neymiş bu hükümet Yazıcıoğlu’nun faillerini bulmamış. Bu ne zavallılıktır. Bizim karşımızda bu tür şeyleri konuşamıyorlar. Ziyaretlerine gittiğimizde bu tür şeyleri söyleyemiyorlar. Hiç olmazsa merhum Yazıcıoğlu’nun artık ölümünün üzerinden oy devşirmeyi bırak, bir şey alamazsın. Alabileceğin bir şey yok. Geçen seçimde işte ölüm anıydı ve kendisine vefayı halkımız birinci derecede Sivas’ta gösterdi. Şimdi ne yaptı. Hiçbir şey alamadı. Şimdi Sivas’ta neredeyse yok denecek noktaya geldin. Bu millet, bu tür duygu sömürülerine 1 kere pirim verir, 2 kere pirim verir ama ondan sonra def eder. Büyük Birlik Partisi’ne gönül veren kardeşlerim inşallah bu ihaneti görecekler. Onlar da partilerinin yönetimine inşallah gereken cevabı verecekler” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7, İHA
YORUMLAR 14
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    güney kuzey denen zihniyet?...Muhsinyazıcıoğlunu öldüren zihniyet ,zamanında Özalıda, Adnan kahveciyiyide Eşref bitliside öldüren zihniyetdir... ....Önce bunu öğren ayrıca Muhsin yazcıoğlunun bindiği helikopter dahil ABD Türkiyeye sattığı tüm helikopterlerde uçaklarda özel yazılımla içine özel sinyaller yerleştiriyor, bu sinyalleri Aselsandan 3 tane mühendisimiz çözdü ama yine abd tarafından intihar süsü verilerek öldürüldü..artık uyanın Dünyaya bela bir iblisler topluluğu ABD ve israil var ve maalesef ülkemizde bunlara uşaklık yapan geziciler ve parelel cemaat var?..gözünüzü açmadıkca daha çok birbirimizi suçlarız bu yüzden Önce ALLAH,a sonra R.T.Erdoğana güvenin Bu Adam Türkiyenin kendi silahlarını uçaklarını tanklarını kendimiz üreterek bir çok zincirleri kırıyor?Türkiye şaha kalktıkca bu güçler çıldırıyor? ..o yüzden içerdeki hainleri harekete geçirdiler!?..CHP ve MHP,de iktidar olma hırsı ile bu sürecin içinde ....artık uyanın? ve Türkiyemize sahip çıkın?.
    Cevapla
  • dursun ekşioğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    BBP 'ini oldum olası sevmiyordum Muhsin Başkan sağ iken bile. Şimdi tamamen sinir oldum. Sen nasıl giderde milliyetçiyim islamiyetçiyim deyip ingiliz dayatması bir cumhurbaşkanı adayını desteklersin. ChpMhp ikilisinin hayırlı bir iş yaptıklarını gördünüz mü hiç onların peşine takılıyorsunuz. Eğer içinizde birazcık milliyetçilik olsa zornan görevlendirilmiş dış güçlerin adayını (ekmekiçinekmeleddin) daha bir türlü ortama alışamamış neden beni bu işe sürüklediler dercesine etrafa bakınan ve bir an önce bu zulüm bitsin de şu ülkeden gitsem der gibi köşeye sıkışmış bir halde ki zorlama adayı seçmezsiniz. Belli ki birileri sizi de sıkıladı ve adayımızı destekleyeceksiniz dediler. Belki de merhum Muhsin Başkan' ın katilleri bile olabilir bu zorlayıcı gücün arkasındakiler. Artık milliyetçilik bitmiştir. Şimdi herkes işine geldiği gibi davranmaya başladı. Chp zaten ülkenin halkın zararına ne varsa peşinden koşuyor Mhp ile kolkola yanyana cancana. Dünyaya öyle bir lider geldi ki tüm ah - - - lar ona karşı birleşti. Durmak Yok Yola Devam :D
    Cevapla
  • Mehmet Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaşar Topçu'yuneden dışladıkları belli. Kardeşlerim Rahmetli Muhsin Başkan ile asker ocağında Denizli 12.piyade Alayı makinalı tüfek taburunda tanıştım adam gibi adamdı. Kendisi hoş görülüydü ama ,hiç bir zaman tek başına da kalsa davasına ihanet etmezdi. Mustafa Destici 30 marta olduğu gibi bence BBP davasına ihanet etti. Kendisinin böyle yapması bizi yanlış yola yönlendiremez.
    Cevapla
  • güney kuzey 9 yıl önce Şikayet Et
    google a yazın.... muhsin yazıcıoğlunun akp hakkındaki görüşleri ondan sonra konuşun...akıllı olun öldürülmüş birisinin adına ahkam kesmeyin...
    Cevapla
  • rıdvan türk 9 yıl önce Şikayet Et
    BBP SON SEÇİMDE . Mesele son seçimde nealdıgı önemli deyil önemli olan dogru yolda olmaktır rahmetli olsaydı eyri yolda asla olmazdı hani derler ya kargalarakalan dünya
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…