İhsanoğlu için CHP'li 200 bin kadın çalışıyor

CHP Kadın Kolları, 81 ilde 200 bin üyesiyle, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek arıyor.

İhsanoğlu için CHP'li 200 bin kadın çalışıyor
İhsanoğlu için CHP'li 200 bin kadın çalışıyor
GİRİŞ 18.07.2014 11:26 GÜNCELLEME 18.07.2014 11:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İl, ilçe ve köylerde ev ziyaretleri ve birebir görüşmeler yapan kadınlar, İhsanoğlu ile eşi Füsun İhsanoğlu'nun, "kadın sorunlarına karşı duyarlılığını" anlatıyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Hilal Dokuzcan, seçmenin sandığa gitmesini sağlamak amacıyla, Anadolu'nun her yerinde, tarım sektöründe çalışan ve yaylalara çıkan kadınlara yönelik çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

Kadınlarla birebir görüşmeler yaptıklarını, ev ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdiklerini anlatan Dokuzcan, görüşmelerde "kadına yönelik şiddet, özgürlük ve adalet" kavramları üzerinde durduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin, kadınların yaşadığı sorunların çözümü açısından önemli olduğunun altını çizen Dokuzcan, şunları kaydetti:

"Türkiye'yi temsil edecek cumhurbaşkanı, 'ben kadın erkek eşitliğine inanmıyorum' dememeli. Kadınları yok sayan bir anlayışın cumhurbaşkanlığı makamında bulunması, şiddet, taciz, tecavüz ve çocuk gelinlerin daha da artması demektir. Şiddetten beslenmeyen, sevgi dilini ortaya koyan uzlaşmacı bir aday, kadın konusunda Türkiye'nin aydınlık geleceğine katkı sunar. Ekmeleddin Beyi bu şekilde anlatıyoruz. Kadınlar özgürlük, adalet, huzur, barış, çocuklarının güvenliği ve ekonomik güvence istiyor."

"Hedefimiz bütün kadınlara ulaşmak"

İhsanoğlu ve eşi Füsun İhsanoğlu'nu, toplumun farklı kesimlerinden derneklerle bir araya getirmek için çalışmalar yaptıklarını belirten Dokuzcan, Füsun İhsanoğlu'nun kadınlara yaklaşımını beğendiklerini, bunun toplumda anlaşılmasını ve duyulmasını istediklerini söyledi.

CHP'li kadınların, Türkiye'nin 81 ilinde İhsanoğlu'nu anlattığını aktaran Dokuzcan, "Yoğun bir çalışma içindeyiz, 5 bin kadın yöneticimiz ve 200 bin kadın üyemizle sahada aktif çalışma yapıyoruz. Hedefimiz bütün kadınlara ulaşmak" dedi.

YORUMLAR 4
  • levent akbulut 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazık sizlere... vatanı istikrarsızlaştırma çabalar
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    BODRUM PLAJLARINDA DESTEK ARASINLAR. bunlar şalvarlı kadInlara gider mi yahu. en güzeli BODRUM PLAJLARINDA DESTEK ARASINLAR.bu sıcakta,gecekonduda falan dolaşılır mı. ayak bilekleriniz burkulur bak. ayakabılarınızı çıkarmadan sizi içeri sokmazlar.EN GÜZELİ BU KIYAFETLERLE CUMA ÇIKIŞI CAMİ ÖÜNDE EL TOKASI YAPSAYDINIZ ÇIKAN CEMAATLE. BU DAHA ETKİLİ OLURDU.N
    Cevapla
  • NAİL ERDOĞAN 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇAĞDAŞ BUNLAR MI. Çağdaş medeni kıyafetli laik ilerici kadın dedikleri bunlar herhalde.Baksanıza tiplerine bunlardan bu ülkeye hayır gelmez .Bin oyum olsa tereddütsüz başbakanıma
    Cevapla
  • aydemir 9 yıl önce Şikayet Et
    HANİ NERDELER. Bana kimse gelmedi...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması