Gül: İsrail'i ikaz ediyorum, saldırılar durmalı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cuma namazı çıkışı soruları yanıtladı.

GİRİŞ 18.07.2014 14:08 GÜNCELLEME 18.07.2014 15:25
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül cuma çıkışı Gazze'yle ilgili önemli açıklamalar yaparken İsrail'i sert bir şekilde uyardı.

İşte Abdullah Gül'ün o açıklamaları:

"Masum çocuklar kumsallarda öldürülmeye devam etti. Dünay yine sessiz kaldı. Dünyanın radikalleşmesinde İsrail'in payı büyüktür. Bugün BM konseyi toplanacak. Konseyi İsrail'i durdurmaya çağırıyorum. Sayın Mahmud Abbas ile görüşmemiz olacak.

İsrail'i bir kez daha ikaz ediyorum. Eğer bu saldırıları durdurmadığı zaman çok daha büyük olaylar olacaktır. Hayatını kaybeden tüm mazlum insanların ailelerine baş sağlığı diliyorum.

Türkiye kalıcı ateşkes için yoğun çaba sarfediyor. Türkiye'nin gür sesinden rahatsız olanların Türkiye ateşkes istemiyor diyerek yalan iddialarını ortaya atıyorlar" dedi.

YORUMLAR 9
  • ahmet ay 9 yıl önce Şikayet Et
    o işi yapacak insan şimdiye kadar 50 kere yapardı. o işi yapacak insan şimdiye kadar 50 kere yapardı, kimse boşuna beklemesin
    Cevapla
  • halis özsoy 9 yıl önce Şikayet Et
    REFERANDUM (FİLİSTİN in TÜRKİYE ye Bağlanması ). HAYALDİ GERÇEK OLDU deriz ,tabi FİLİSTİN halkı isterse, SONUÇ OLARAK NATO ÜYESİYİZ YA...
    Cevapla
  • mehmet ay 9 yıl önce Şikayet Et
    aynenn. savaşıp israilli siyonistleri gebertmeye hazırız
    Cevapla
  • fatih şen 9 yıl önce Şikayet Et
    Mehmetçik Müslümanların ordusudur. . Mehmetçik artık seferlere çıkma zamanı. Allah bu milleti İslam'ın ışığı ve kılıcı olarak yarattı. Kafirlere ders verecek var sa o da Türkiyedir. Ey büyüklerimiz masalara yumruklarınızı sert vurunuz. Olan Müslümanlara oluyor birlik olmak lazım bu birliğin başını da Türkiye çekmeli.
    Cevapla
  • fatih şen 9 yıl önce Şikayet Et
    yüce komutan emrinizdeyiz. Müslümanların önderi olacak tek devlet Türkiyedir. Mazlumların ahı yer de kalmamalı. Allah'ın kılıcı Türklerdir. Ya istiklal Ya ölüm. İslam'a kalkan elleri Allah'ın izni ile Türkiye kıracaktır. Hazır olun deyin biz dünden hazırız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!