Bahçeli'den İslam alemine eleştiri

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli İsrail'in Gazze saldırısını değerlendirdi.

Bahçeli'den İslam alemine eleştiri
Bahçeli'den İslam alemine eleştiri
GİRİŞ 19.07.2014 13:10 GÜNCELLEME 19.07.2014 13:13
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Müslüman aleminin İsrail'in zulmüne sessiz kaldığını söyledi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli sosyal paylaşım sitesi Twitter'deki hesabından İsrail'in Gazze saldırısını değerlendirdi.

Bahçeli takipçileriyle şu mesajları paylaştı:

"Oruç tutuyoruz, dua ediyoruz, huzur ve selamet diliyoruz, darda ve yolda kalmışlara ilahi himmet bekliyor, himaye gözlüyoruz. Fakat şu mübarek günlerde yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze’yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sahilde top oynayan çocukların kanını akıtıyor. Sanki insanlık vicdanı kurumuş, sanki insani değerler yok olmuş, hak ve özgürlük diyenler sanki yer yarılmış da içine gömülmüş.

Gazze düşkün, Gazze üzgün, Gazze yılgın, Gazze solgun. Petrol şeyhleri suspus; emirler, sultanlar, prensler çölde safariyle meşgul. İslam alemi haksızlığa direnmiyor, şiddete karşı gelmiyor, zalime itiraz etmiyor, kerameti kendinden menkul alimlerden çıt çıkmıyor. Yıllardır Allah ve Resulünü istismar eden küçük bir azınlık büyük servetler içinde yüzerek mazlumlara sırt dönüyor, kaderine terk ediyor. Hocalar, hacılar, seyyidler, mürşid-i kâmiller neredesiniz, ne zaman ortaya çıkacaksınız, sesinizi daha hangi halde duyuracaksınız? Günahla sevap arasında tarafsız kalamayız, barbarlıkla barışseverlik arasında ikircikli duramayız.

Gazze’ye kara harekâtı yapan, canları alan, bedenleri tanınmaz hale getiren İsrail zulmünü lanetliyorum. Filistinli kardeşlerimiz için dua edeceğiz, üzerimize ne düşüyorsa yapacağız. Bu arada, Ukrayna-Rusya sınırında 298 kişiyi taşıyan Malezya Hava Yollarına ait bir yolcu uçağının dün füzeyle düşürülmesine çok üzüldüm. Kardeş ülke Malezya’ya sabır ve başsağlığı diliyor, bu insanlık suçunu işleyen katillerin bulunup cezalandırılmasını temenni ediyorum."

YORUMLAR 6
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Selim Can Kardeşim Aslında Bahçelinin emekli olup yerini kendinden daha kaliteli ve tutarlı birine bırakması lazım. DEĞİL'Mİ???. Bahçelinin ahı gitmiş vahı kalmış düşünme ve kabiliyet yeteneğini kaybetmiş eğriye eğri doğruya doğru diyemeyecek kadar düşünce fakiri bir lider.Sabah söylediklerini unutan geçmişinden ders alıp ona göre hareket etmeyen sıradan biri MHP GENEL BAŞKAN KOLTUĞU BOŞ KALSA EMİN OLUN BAHÇELİDEN DAHA İYİ İŞ GÖRÜR GÖREV YAPAR ((( EN AZINDAN MHP GİBİ BİR CAMİA'YI AYAĞA DÜŞÜRMEZ YALAN'MI )
    Cevapla
  • KÜRŞAT 9 yıl önce Şikayet Et
    devamı. Bahçeli takipçileriyle şu mesajları paylaştı: " Gazze düşkün, Gazze üzgün, Gazze yılgın, Gazze solgun. Petrol şeyhleri suspus; emirler, sultanlar, prensler çölde safariyle meşgul. İslam alemi haksızlığa direnmiyor, şiddete karşı gelmiyor, zalime itiraz etmiyor, kerameti kendinden menkul alimlerden çıt çıkmıyor. Yıllardır Allah ve Resulünü istismar eden küçük bir azınlık büyük servetler içinde yüzerek mazlumlara sırt dönüyor, kaderine terk ediyor. Hocalar, hacılar, seyyidler, mürşid-i kâmiller neredesiniz, ne zaman ortay
    Cevapla
  • KÜRŞAT 9 yıl önce Şikayet Et
    bunu okuyun. Bahçeli takipçileriyle şu mesajları paylaştı: "Oruç tutuyoruz, dua ediyoruz, huzur ve selamet diliyoruz, darda ve yolda kalmışlara ilahi himmet bekliyor, himaye gözlüyoruz. Fakat şu mübarek günlerde yaşanan onca acıdan, onca ızdıraptan dolayı da yüreğimiz parçalanıyor, içimiz yanıyor. İsrail Gazze’yi kurşuna diziyor, mazlumların canını alıyor, sahilde top oynayan çocukların kanını akıtıyor. Sanki insanlık vicdanı kurumuş, sanki insani değerler yok olmuş, hak ve özgürlük diyenler sanki yer yarılmış da içine gömülmüş.
    Cevapla
  • Selim Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli'yi Eleştirme Zamanı Değil. Dışa karşı birlik zamanıdır. Politikalarını eleştirsek de sayın Bahçeli doğru söylemiş. İslam dünyası birlik olmadıkça Müslüman kanı akmaya devam edecektir. Ne zaman ki birlik oluruz, kurtuluş başlar. Başka bir şey bilmiyorum.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Boş laflar, islam dünyasının yaptıklarını sende Türkiyeye yapıyorsun !. sende Türkiyenin istikbalini hiçe sayarak, Çatı adayı takozuyla Türkiyeyi 2000 yıllara döndürme çabasındasın !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar