CHP'nin İsrail 'ayıbını' Erdoğan deşifre etti

İsrail'in Gazze'ye yönelik katliamı devam ederken CHP'nin katliama bakış açısını Başbakan Erdoğan ortaya çıkardı.

CHP'nin İsrail 'ayıbını' Erdoğan deşifre etti
CHP'nin İsrail 'ayıbını' Erdoğan deşifre etti
GİRİŞ 21.07.2014 10:47 GÜNCELLEME 21.07.2014 12:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi miting için gittiği Ordu'dan Ankara'ya dönerken önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarının yankıları devam ediyor. 

Erdoğan'a göre, CHP’nin getirdiği ortak bildiri metninde ''İsrail’in savunma hakkı'' ifadesi yazıyordu. Başbakan Erdoğan konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 

''CHP ‘İSRAİL’İN SAVUNMA HAKKI’ DEDİ''

Bugün de Gazze’deki katliama karşı en yüksek ses benden çıkıyor. Benim ifadelerim ABD’ye değil, İsrail’e yönelik. 300’ü aşkın Filistinli öldürülecek, bizden birileri çıkıp (CHP) ''İsrail’in savunma hakkı'' diyecek... Ayıp!

CHP’nin getirdiği ortak bildiri metninde ''İsrail’in savunma hakkı'' ifadesi yazıyordu. Milletvekillerinin itirazı üzerine o söz metinden çıkarıldı. Bakın. Mısır, Gazze’ye açılan kapıları kapattı. İsrail zaten hep kapalı tutuyor. Gazze açıkhava cezaevi gibi oldu.

YORUMLAR 7
  • cem can 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET EKLEMEDDİN. sen ne eddin söle bakalım ne dedin buişe hımmmmmmmmmmm
    Cevapla
  • cengiz 9 yıl önce Şikayet Et
    meclis uyuma. meclis toplanmalı türkiye israili terörist devlet olarak kabul ettiğini dünyaya duyurmalı ,yaptığı terörden dolayı bütün ticari ilişkilerine son verdiğini belirtmeli kendi vatandaşlarını geri çağırmalı ve oranın vatandaşlarını konsolosluğunu def etmelidir. Ayrıca bundan sonraki aşamada dünyada aktif olarak İsrail aleyhine propagandasını basın yayın yoluyla devam ettirmelidir.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Anlamayan anlasın Chp bir parti değiI. Türk’e dinini, diIini, ve özünü kaybettirmeye memur, bir katIiam müessesesidir, Necip Fazıl Kısakürek.. CHP İngiltere,nin ve İsrail,in gerçekten avukatı avukatı, İttihat ve Terakki bir baştan öbür başa sahte kahramanlar sirkidir Ucuz kahramanlık özentisi ve sahtesi, içiçe.. Ondan sonraki devir malum. Maddede kurtarılan milletin ruhta batırılışı, Necip Fazıl Kısakürek,
    Cevapla
  • MİKDAT KOCA 9 yıl önce Şikayet Et
    HACLI ZİHNİYETİ. Bu chp bu ülkede dindar kesimden nefret ediyor. Bu yüzden de haçlılarla her zaman ittifak etmeye devam edecek.
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bu gerçekse chp nin amerika,almanya ve israilden ne farkı var?. gerçekten çok yazık. ülkemde neler oluyor. sonrada netanyahu denen zibidi dünya umurumda değil kimseyi takmıyorum diyor. türkiyeden bile bu kadar destek bulursan tabi takmazsın.ne diyimmm ahhh ne diyimmmm
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'taki deprem kameralara böyle yansıdı
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı