'O gerçek bir kahraman ve lider'

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'na methiyeler yağdırdı.

'O gerçek bir kahraman ve lider'
'O gerçek bir kahraman ve lider'
GİRİŞ 21.07.2014 12:53 GÜNCELLEME 21.07.2014 12:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Büyük Birlik Partisi (BBP) Lideri merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret etti. Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu ile birlikte Taceddin Dergahı'na gelen İhsanoğlu, merhum liderin mezarı başında dua etti.

İhsanoğlu, Yazıcıoğlu için, “Türk milletinin kalbinde yer etmişti. O gerçek bir kahraman, gerçek bir liderdi.” ifadelerini kullandı. İhsanoğlu, Yazıcıoğlu’nun ağabeyi Yusuf Yazıcıoğlu’na da cumhurbaşkanı seçilmesi halinde davanın çözülmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. 

İhsanoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Taceddin Veli Hazretleri'nin kabri başında dua etti. Dergah içerisinde bulunan ve bir dönem İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’un ikamet ettiği ve İstiklal Marşı’nı yazdığı konağın bahçesinde gezen İhsanoğlu, Ersoy’a ait sergiyi inceledi. İhsanoğlu, Mehmet Akif Ersoy’un orijinal olarak yazdığı İstiklal Marşı’nı Osmalıcasından okudu. 

YORUMLAR 4
  • cem can 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH RIZASI İÇİN 3 SORU. bir gazeteci bu adama rahmetli muhsin başkanla ilgili üç soru sorsun bilsin tüm dişlerimi kırarım bu tip siyaset ölmüştür. bence bu adama bile bile seçimi kaybettiryorlar.bu işte bir iş var hele bakalım
    Cevapla
  • Selman Mete 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkmen Baba. Helal vallahi sana...Bakalım Ekeleddin İhsanoğlu şimdi hangi taklayı atacak
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKMEN BABA YORUMUNUN ALTINA ??. izin verirsen imzamı atmak isterim !!
    Cevapla
  • Türkmenbaba 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇATI aday olmak kolay değil!.. Muhsin Yazıcıoğlu ve Türkeş'in kabrini ziyaret etmiş ama kendisini Türkiye Sosyalist İşçi partisi, CHP ve Devrimci Halk Partisi de destekliyor, bu durumda Deniz Gezmiş, Mahir Çayan, Yusuf İnan'ın kabirlerini ziyaret edip kabirleri başında kızıldere şarkısını söyleyip alkış tutmazsa adamların hakkı kalır. Türk solu dergisini de unutmasın Muhsin Bey'in mezarını ziyaretten sonra gönüllerini alması lazım..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Japon deprem uzmanından yeni uyarı! 'Asıl fay daha kırılmadı'