Kılıçdaroğlu'ndan 3 günlük yas için açıklama

Hükümetin 3 günlük yas kararıyla ilgili CHP lideri Kılıçdaroğlu: "Gazze'deki olaylar hepimizin yüreğini burkuyor." dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan 3 günlük yas için açıklama
Kılıçdaroğlu'ndan 3 günlük yas için açıklama
GİRİŞ 21.07.2014 22:07 GÜNCELLEME 21.07.2014 22:07
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakanlar Kurulu tarafından 3 günlük yas ilan edilmesine ilişkin "Gazze'deki olaylar hepimizin yüreğini burkuyor. Umarız bir an önce ateşkes sağlanır" dedi.

Kentteki ziyaretleri kapsamında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ile makamında bir süre görüşen Kılıçdaroğlu, daha sonra belediye tarafından Belediye Evleri Mahallesi'nde düzenlenen iftara katıldı. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, buradan Adana Havalimanı'na geçti.

Kılıçdaroğlu, burada AA muhabirinin İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarının ardından Bakanlar Kurulu tarafından 3 günlük yas ilan edilmesine ilişkin sorusuna, "Gazze'deki olaylar hepimizin yüreğini burkuyor. Umarız bir an önce ateşkes sağlanır. Çünkü öncelikli yapılması gereken ateşkesi sağlamak. O sağlanırsa belki ondan sonra bir barış sürecine doğru adım atılmış olur" dedi.

Çukurova Belediyesi tarafından katılacağı duyurulan Onur Akın konserine gitmemesiyle ilgili soruya ise Kılıçdaroğlu, "Tabi ben Gazze olaylarındaki duyarlılık nedeniyle bu tür toplantılara katılmıyorum" yanıtını verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun yüreğinin burkulduğuna inanayımmı şimdi ?. bir düşüneyim önce ?
    Cevapla
  • nevzat bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin Orda kökü kazınmadıkça o bölgede barış hiçbir zaman olmaz.. İsrailin Orda kökü kazınmadıkça o bölgede barış hiçbir zaman olmaz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri