Erdoğan’ın seçim gezileri sürüyor

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yarın Mersin’e gidecek.

Erdoğan’ın seçim gezileri sürüyor
Erdoğan’ın seçim gezileri sürüyor
GİRİŞ 23.07.2014 13:36 GÜNCELLEME 23.07.2014 13:36

AK Parti Mersin İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Erdoğan’ın yarın saat 17.30’da Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde halka hitap edeceği bildirildi. Erdoğan’ın daha sonra stadyum içinde verilecek olan iftar programına katılacağı ifade edildi.

Öte yandan Mersin Valiliği, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın ziyareti öncesi bazı trafik tedbirlerinin alınacağını duyurdu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, açık hava toplantısının yapılacağı Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önündeki miting alanı çevresinde, İnönü Bulvarı’nın Hilton kavşağı ile Orduevi kavşağı arasına, Pirireis Mahallesi’ndeki bazı sokaklara ve Silifke Caddesi’nin bazı noktalarına bugün saat 18.00’dan itibaren güvenlik açısından araçların park edilmesine izin verilmeyeceği belirtildi.

Ziyaretin gerçekleşeceği Perşembe günü de miting alanı çevresinde trafik tedbirleri alınacağı belirtilen duyuruda, sürücülerin, şehir merkezlerine gidiş ve gelişlerinde alternatif yol olarak Gazi Mustafa Kemal Bulvarı ve Okan Merzeci Bulvarı’nı kullanabilecekleri önerildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim