Başbakan'a bağış için yine izdiham oluştu!

Adıyaman'da, Ak Parti İl Teşkilatı tarafından Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan'ın seçim kampanyası için açılan banka hesabına bağış yapıldı.

Başbakan'a bağış için yine izdiham oluştu!
Başbakan'a bağış için yine izdiham oluştu!
GİRİŞ 23.07.2014 16:41 GÜNCELLEME 23.07.2014 16:41

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Halil Fırat ve parti teşkilatı üyeleri, Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim harcamalarına katkı sağlamak için Ziraat Bankası Bulvar Şubesi'ne giderek açılan hesaba bağış yaptı.

Çorbaya tuz katmak için bağış yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Kutlu, "Biz de çorbada tuzumuz olsun dedik müstakbel Cumhurbaşkanımızın kampanyasına bizim de bir katkımız olsun dedik. Tabi burada bizim katkımızdan çok halkımızın gösterdiği ilgi ve teveccüh önemliydi. 1 saattir burada para yatırmak için caba sarf ediyoruz. Halkımızda çok geniş teveccüh var. İnşallah bu teveccüh katlanarak büyüyerek daha geniş halkalar ile sandığa da yansıyacaktır" dedi.

9 yaşındaki Elif Aklayış ise kumbarasında biriktirdiği 100 TL parayı, ailesiyle birlikte geldiği banka şubesinden Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın hesabına yatırdı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etmişlerdi: AK Parti'den tepki
Nüfus oranları açıklandı! Çocuk sayısı ile ilgili korkutan rakam