Ülkücülerden Başbakan Erdoğan'a destek

Bağımsız Ülkücüler Platformu, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Erdoğan'ı desteklediklerini açıkladı.

Ülkücülerden Başbakan Erdoğan'a destek
Ülkücülerden Başbakan Erdoğan'a destek
GİRİŞ 24.07.2014 08:01 GÜNCELLEME 24.07.2014 14:24
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İHSANOĞLU HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİ DE AÇIKLADILAR

Bağımsız Ülkücüler Platformu, Üsküdar Sahili'nde belediye tesislerinde iftar yemeği düzenledi. İftar sonrası Bağımsız Ülkücüler Platformu, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında düşüncelerini dile getirdi.

Bağımsız Ülkücüler adına basın açıklaması yapan Sena Baran, "Ak Parti kendi yetkili kurullarında il ve ilçe teşkilatlarında istişareler yapıp, çeşitli sivil toplum örgütlerinin de görüşü alındıktan sonra Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı partisinin Cumhurbaşkanı adayı olarak kamuoyuna ilan etti. Bize göre de olması gereken buydu. Çünkü maç yönetecek hakem tarafsız olmalıdır. Lakin biz hakem seçmiyoruz. Milletin tarafı olan cumhurbaşkanını seçmek istiyoruz. İhsanoğlu'nun sahnenin önünde görünenlerin adayı olmadığını biliyoruz. Kimin ya da kimlerin adayı olduğunu bilmiyoruz. Bu açıkladığımız gerekçelerden dolayı İhsanoğlu'nu desteklemiyoruz" dedi.

KAMUOYUNA İLAN ETTİLER

Başbakan Erdoğan'ı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı dönemindeki başarılı hizmetlerinden tanıdıklarını belirten Sena Baran, "Başbakan Erdoğan'ı yerli ve milli olduğunu biliyoruz. Yine 12 yıllık iktidarları döneminde ülkemize kazandırdığı sayısız eserlerden dolayı takdir ediyoruz. Cumhurbaşkanı seçilmesi durumunda daha büyük hizmetlerde bulunacağına inandığımız için 10 Ağustos 2014 günü yapılacak seçimlerde bağımsız ülkücüler olarak bizler Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğimizi kamuoyuna ilan ediyoruz" diye konuştu.

Avrupa Ülkücüler Federasyonu Eski Başkanı Musa Serdar Çelebi de açıklanan kararı doğru bulduğunu söyleyerek Başbakan Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı seçiminde şahsen desteklediğini vurguladı. Çelebi'nin bu sözleri salonda bulunan vatandaşlar tarafından büyük alkış aldı.

YORUMLAR 25
  • kımızcı 9 yıl önce Şikayet Et
    yerimiz yurdumuz. belli ülkücülüğü a dan z ye biliyorsam yerim yurdum fikrim oyum erdoğan dır.SOLA VERMEM GAAARDAAAAŞŞŞŞ
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Bebek katili aponun "serbest bırakılması" lazım diyen Ekmeleddine Oy veren Haindir!!!!!!!!..... ...Bebek katili aponun "serbest bırakılması" lazım diyen Ekmeleddine Oy veren Haindir!!!!!!!!.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Aklın yolu birdir.... ...Vatanını Bayrağını seven ALLAH için R.T.Erdoğanı destekler.....diğerleri malum gezi parkı ve 17 aralık,a arka çıkanlar açıkca abd,ile yahudi ile işbirliği yapmış katledilen o masum bebelerin çocukların kanına girmiştir!?..bunlara oy veren Vatan hainidir.
    Cevapla
  • ömürcan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu açıdan kimse bakmamıştı. ben bi hatırlatayım dedim.. bundan 10 yıl sonra....... cumhurbaşkanlığı seçimlerinde millet oy kullanacak ya, ve diyelimli erdoğanda 1.turda seçilemedi, 2.tura kaldı..yada 1.turda seçildi.. bu tür sistemin esası, seçmeni 2 partiye yönlendirmek içindir. sağ yada sol, sosyalist yada liberal, yada muhafazakar yada bilmem ne,, seçmen son tercihte 2 işiden, 2 partiden birine oy verecek.kendi partisini yada adayını sandıkta görmeyen göremeyen seçmen kendine yakın gördüğü adaya oy verecek. iş buna doğru gidince sağ cenahta akp var. sol cenahta kimin olacağı belli değil. ya chp ya mhp. mhp nin chp den farkı tabi ki yok, o nedenle mhp solcu değil itirazlarını kabul edemiyoruz. ikisinden biri bu süreçte yekdiğerini yok edecek. tabi mhp seçmeni chp ye gidecek, olacak olan bu..diğer ufak partilerde aynı şekilde. çünkü sistem onu getiriyor. gelelim kürt partisine. ehh, mhp nin buçuklu partisi olarak hdp yi göreceğiz. bu sistem sonucu merkezde sol parti ve arkasından da hdp kalır diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • ömürcan 9 yıl önce Şikayet Et
    nasip' e. ekmeleddin ihsanoglunun bugün abdullah öcalan hakkında bi açıklaması var. öncelikle onu oku.. başka bişey demem...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'