Öcalan'la ilgili soruya ne yanıt verdi?

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Abdullah Öcalan'la ilgili olarak sorulan soruya çarpıcı bir cevap verdi.

Öcalan'la ilgili soruya ne yanıt verdi?
Öcalan'la ilgili soruya ne yanıt verdi?
GİRİŞ 24.07.2014 11:45 GÜNCELLEME 24.07.2014 12:32
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP ve MHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Birgün gazetesine verdiği röportajda "Meclis'ten Abdullah Öcalan'ın özgürlüğünü ya da ev hapsini sağlayacak yasa gelse, onaylar mısınız?" sorusuna "Cumhurbaşkanı hükümetten, meclisten gelen her şeyi vicdani kanaati halktan aldığı güçle kamuoyunun hassasiyeti ve Anayasanın hükümleri ışığında yapması lazım. Bu çerçevede davranmayan cumhurbaşkanı, görevlerini hakkıyla ifa eden bir cumhurbaşkanı olamaz. Bu anlayış içinde toplumda mutabakat olan her şeyi cumhurbaşkanı da kabul etmek durumundadır" diye yanıt verdi.

YORUMLAR 4
  • Atilla Türkoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Adamı Çok Aradınız mı?. Yazık ya. Anlayamıyorum. Tam bir komedi filmine döndü bu işler. Ben inanın bu adamı Türkiyemizin Cumhurbaşkanlığına yakıştıramıyorum. Ama baksanıza arayıp bulmuşlar bir tane. Çok aradıkları da kesin. İşte bu kafa ve zihniyet böyle adamları bulur. Ey milletim geçmişten ders alın lütfen. Eskileri bir hatırlayın. Artık şu vatanımızı eski karanlık dönemlere çekmeyelim.
    Cevapla
  • Turan 9 yıl önce Şikayet Et
    şu an yapılan ne ?. şu anki siyasi mekanizma zaten bunu çok titiz ve planlı bir şekilde aşama aşama yapıyor şu an gidişat terörist başının tahliyesinin yakın olduğu olduğu hakikaten içimden diyorum adamlar öyle planlar kurmuşlarki şu anki hükümeti bile parmaklarında oynatıyorlar .Allah ümmeti Muhammedin temiz ve pak evlatlarını himaye buyursun fitne ateşinide söndürsün...
    Cevapla
  • Ramazan Sezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    Evrim teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz?. Bu şahsa sorulması gereken en önemli soru şu "Evrim teorisi hakkında ne düşünüyorsunuz?"
    Cevapla
  • egeli ciftci 9 yıl önce Şikayet Et
    biz bu tür cevapları. çoban sülüden biliyoruz...net olarak evet yada hayır demez...muğlak cevab verir,daha sonra isdediğini yapar zaten o zamanda sordunuz böleböle dedim hatırlayınız der.sen kimi yiyon aga???NET OLARAK EWET YADA HAYIR DESENE?????
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi