Çatı adaya destek veren parti sayısı 13'e çıktı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek veren parti sayısı 13'e ulaştı.

Çatı adaya destek veren parti sayısı 13'e çıktı
Çatı adaya destek veren parti sayısı 13'e çıktı
GİRİŞ 24.07.2014 12:17 GÜNCELLEME 24.07.2014 12:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ekmeleddin İhsanoğlu'nun basın danışmanlığından yapılan açıklamada, "Türkiye siyaset tarihinin en büyük mutabakatında 13. siyasi parti de Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığına destek verdi. Büyük mutabakatın Cumhurbaşkanı adayı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’na CHP, MHP, DSP, LDP, DP, BTP, BBP, DHP, TSİP, DYP, KP’nin ardından Hak ve Adalet Partisi (HAP) ve TURK Parti’den (Toplumsal Uzlaşma Reform ve Kalkınma Partisi (TÜRK Parti) de destek kararı çıktı." denildi. 

Hak ve Adalet Partisi Genel Başkanı Yiğit Zeki Öztürk’ün partisinin desteğini açıklamasının ardından TURK Parti Genel Başkanı Ahmet Eyüp Özgüç de parti meclisinde yapılan toplantıyla Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun desteklenmesine oy birliği ile karar verdiklerini söyledi. Böylece İhsanoğlu’na destek veren siyasi parti sayısı 13’e yükseldi.

YORUMLAR 6
  • M. KALAYCI 9 yıl önce Şikayet Et
    Recep Tayyip ERDOĞAN. İnşaallah 10 ağustosta çatı hepisinin başına çökecektir.
    Cevapla
  • Fatma Erol 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu partiler bugün ne durumda?. Yerleşik düzen,derin devlet,parelel yapı;adı her ne ise yıllarca şunu yaptı.Parlayan herhangibir partinin ya liderini,ya kadrolarını satın aldı,kendi çıkarları için politika yaptırmaya başladı.Halkda aptal olmadığından bunu yutmadı,desteği kesti.Geçmişe bir bakın.DP,AP,DYP,ANAP.Bunların amiral gemisi CHP,ikinci gemileri MHP.Millet uyandı,artık bu gerçeği herkes görüyor.Halkı sömür zengin ol politikası 2002de bitince;soyguncuların hepsi CHP de birleşti.Diğer partilerle kayıkçı kavgası yapıp milleti keklemeye çalıştılar.Bunların hepsi aynı kaba ediyorlar.Sadece iyi niyetli saf vatandaşları ve tecrübesiz gençleri kandırabilirler.Onlarda uyanacak birgün.
    Cevapla
  • ugur solak 9 yıl önce Şikayet Et
    Sesli güldüm... Ecik cücük..Bunlar neci ki..Taraftarı varmı hakkaten? :)
    Cevapla
  • engin mehmet özertan 9 yıl önce Şikayet Et
    KIRKA KADAR ÇIKABİLİR....... Başbakan söyledi ya.. Kırk çürük yumurta bir sağlam yumurta etmez. Hiçbir beis yok, kırka kadar çıkabilirler. Bu zavallı da seçime kadar kendini avutur. Sonra da onu piyasaya süren efendilerinden herhangi bir Uluslar arası kuruluşta görevlendirilmeyi bekler. Tabii seçimde alacağı neticeden sonra o efendilerin onun yüzüne bile bakmayacaklarını bilmeden....
    Cevapla
  • kulabdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    oyların çoğu bizim!. bu çürük yumurtalar meydana gelecek %30 toplam oy için "bu oyların çoğu bizim" diye kavga edecekler . bu yüzden kendilerini çürük şemsiyenin altına atıyorlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi