Şahin: Kimse bunu yadırgamasın

AK Parti'nin iki numaralı ismi Mehmet Ali Şahin, Emniyet'teki 'paralel yapı' mensuplarına yönelik operasyonu yorumladı.

Şahin: Kimse bunu yadırgamasın
Şahin: Kimse bunu yadırgamasın
GİRİŞ 24.07.2014 14:18 GÜNCELLEME 24.07.2014 15:41
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, gazetecilerin gündeme dair sorularını cevapladı.Şahin, AK Parti Genel Merkezinde, Sri Lanka'nın Ankara Büyükelçisi Bharathi Wijeratne'yi kabul etti.

Kabulde, gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Şahin, emniyetteki "paralel yapı" iddialarına ilişkin yürütülen operasyon hakkında yöneltilen soru üzerine, konunun yargı sürecinde bulunduğunu hatırlattı. Şahin, devletin hiyerarşik yapısı içerisinde başka bir hiyearşik yapı ortaya koyan ve başka yerlerden talimat alan bir oluşumun Türkiye'de varlığının ortaya çıktığına işaret etti.

Şahin, "Hiçbir devlet kendi hiyerarşik yapısı dışında başka bir hiyerarşik yapılanmaya izin vermez. Yapılan bundan ibarettir, hiç kimse bunu yadırgamasın. Türkiye Cumhuriyeti devleti içeriden veya dışarıdan kendisine yönelik her türlü tehdidi bertaraf etme gücüne sahiptir, bu da zaten en önemli vazifesidir. Sonucu hep birlikte takip edeceğiz ve göreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

YORUMLAR 1
  • ibrahim torun 9 yıl önce Şikayet Et
    biz de yadırgamıyoruz zaten. size yakışanı yapıyorsunuz. bu arada yargıtay imamın vardı senin belgeliydi hani ne oldu elinde mi patladı. yalan münafıklık alametiymiş bilir misin ? benimki de laf
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı