Kılıçdaroğlu Ortadoğu'ya yine bataklık dedi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,

Kılıçdaroğlu Ortadoğu'ya yine bataklık dedi
Kılıçdaroğlu Ortadoğu'ya yine bataklık dedi
GİRİŞ 24.07.2014 18:09 GÜNCELLEME 24.07.2014 18:09
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirerek, "Habire sabah akşam konuşuyor. Bize konuşan değil, iş yapan başbakan lazım. Eğer İsrail'in Gazze üzerindeki baskısını durdurmak istiyorsan Malatya Kürecik'teki radar istasyonunu kapatacaksın. İsrail jetlerine yakıt vermeyeceksin. Böyle hem yakıt ver hem konuş olmaz" dedi.

ŞEHİR MERKEZİNİ GEZDİ

Kılıçdaroğlu, uçakla geldiği Trabzon'da partisince kendisine tahsis edilen otobüs ile kent merkezinde şehir turu attıktan sonra kentin Akçaabat, Çarşıbaşı ve Vakfıkebir ilçelerine giderek ilçe merkezlerinde halkı selamladı.

Vakfıkebir ilçe merkezindeki bir çay bahçesinde vatandaşlar ile kısa süre sohbet eden Kılıçdaroğlu'na burada üzerinde "ekmek için Ekmeleddin" yazan bir ekmek armağan edildi. Parti otobüsünden vatandaşlara da seslenen Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi.

ORTADOĞU BİR BATAKLIKTIR

Kılıçdaroğlu, buradaki konuşmasında, "Ekmeğin başkenti Vakfıkebir fırınında hazırlanan bir ekmeği getirdiler bana. Üzerinde bir ay yıldız var, altında 'ekmek için Ekmeleddin' yazıyor. Ekmeleddin bey düzgün bir adam, geçmişi temiz, dürüst, az konuşan, öz konuşan bir insan. Orta Doğu bataklığında Müslüman, Müslüman kanı döküyor. O bataklığı kurutmak istiyorsak Ekmeleddin Bey'e ihtiyacımız var. İstiyoruz ki tarafsız biri cumhurbaşkanlığı koltuğuna otursun" dedi.

YORUMLAR 3
  • Hasan Kuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendini kaybediyor. Rabbimin öyle hikmeti ki bakıyorum kendi elleriyle kendilerine tuzak kurmak suretiyle kendilerini ele veriyorlar Müslüman olan ve arif olan anlıyor.chp genel başkanı sen bu şekilde devam et
    Cevapla
  • serdar kıran 9 yıl önce Şikayet Et
    Hadi keMAL hadi. sana artık bu ülkeden ekmek çıkmaz sen ekmeleddini de al yanına ve ikile
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu herşeyini kaybetmişsin,. Bari orta doğuya ilk kıblemiz Mescidi Aksaya bataklık deyip şerefini kaybetme,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!