Bakan Işık'tan çok önemli dinleme açıklaması

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, dinlenen kriptolu telefonlarla ilgili konuştu.

Bakan Işık'tan çok önemli dinleme açıklaması
Bakan Işık'tan çok önemli dinleme açıklaması
GİRİŞ 24.07.2014 21:51 GÜNCELLEME 24.07.2014 21:55
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, üst düzey devlet adamlarına verilen 164 kriptolu telefondan 80'inin dinlenildiğini tespit ettiklerini bildirdi.

YORUMLAR 7
  • Uygun Adım 9 yıl önce Şikayet Et
    beyin var . . .. Daha hâlâ 17 aralık diyenlere şaşıyorum. Kardeşim bu polisler bu kadar adamı yolsuzluk dabası için mi dinlemiş. Hiç mi beyin yok sizde. Herkesi terörist yapıp bir güzel dinlemişler. Havuz kurmuşlar mis gibi, sonra da servis etmişler istedikleri gibi. Var mı Allah rızası için yolsuzluk soruşturması kapsamında yaptık dedikleri bir dinleme. Bütün dinlemeler uydurma bir örgüt adına açılan soruşturma üzerinden yapılmış. Daha siz papağan gibi 17 - 25 sayıklıyorsunuz.
    Cevapla
  • VEDAT KARADENİZ 9 yıl önce Şikayet Et
    TÜRK KOMEDİ SİNEMASINA YENİ BİR JÖN:). :)))hissetmek güzeldir.kirlenmek de güzeldir.günah işleme özgürlüğünüzün olması daha da güzeldir.cennet kolay değil cehennem dahi lüzumsuz değil.zalimler için yaşasın cehennem.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın bakan hava durumunu da sunsun. bu adam olsa olsa meteoroloji uzmanı olur. şöyle bir gökyüzüne bakar , sonra hisseder ve bizlere doğru tahminlerde bulunur. bu ne sacmalık ya....
    Cevapla
  • beyaz eller 9 yıl önce Şikayet Et
    ben bu bakanı çok seviyorum ya. ben bu bakanı çok seviyorum ya. canım sıkıldıkça kendisinin şakalarını! aklıma getiriyorum. yine bir şaka patlatmış, belki de zaytung da yazanlardan birisidir, hissetmiş yine bir şeyler. ama kendisine yeni rakipler çıkmış. Yargıtayın imamını tanıyorum diyen Mehmet Ali ŞAhin de belli ki hissetmiş, ya da gördükleri bildikleri bir hayalden ibaretmiş. süpersiniz ya yeni espiriler ve şakalar bekliyorum ama daha kaliteyi biraz arttıralım
    Cevapla
  • adalet 9 yıl önce Şikayet Et
    adalet. şayet denildiği gibi gerçekten dinlenilmiş ise.. tutuklanan polislerin dinlediği ne malum. 17 aralıktan bugüne 7 ay oldu.. Ya yeni atananlar dinledi ise.. isimleri Ahmet, Muhammed İkbal, Muhammed Ali.. Ağızları oruçlu.. Henüz tamamlanmamış hatimleriyle, dillerinde haram lokma yemedim nidaları ile mazlumlar güruhu.. Bu adamlar hiç suçlu gibi durmuyorlar.. Mazlumlara iftira atmaktan Allah'a sığınırım..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WSJ: ABD, İsrail'e 1,3 milyar dolarlık yeni askeri desteğe hazırlanıyor
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı