İhsanoğlu cami çıkışı yuhalandı!

Çatı aday İhsanoğlu, Diyarbakır'da cuma namazı çıkışı 'Kahrolsun İsrail' sloganları atan grup tarafından yuhalandı.

GİRİŞ 25.07.2014 15:09 GÜNCELLEME 25.07.2014 15:17
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a gelen Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cuma namazı çıkışında bir grubun ‘Kahrolsun İsrail’ sloganları ve yuhalanma tepkisi ile karşılaştı.

POLİS ÇEMBER OLUŞTURDU

Seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakır’a gelen İhsanoğlu, dinlendiği otelden yürüyerek tarihi Ulu Camii’ne gelip, burada vatandaşlarla namaz kıldı. Cuma namazını kıldıktan sonra esnaf ziyareti yapması beklenen İhsanoğlu’nu cami içi ve dışında bir grup protesto etti. ‘Kahrolsun İsrail’ sloganı ve yuhalanmalarla protesto edilen İhsanoğlu’nu polis çember oluşturarak bölgeden uzaklaştırdı. Ekmeleddin İhsanoğlu, protesto gösterisinin ardından basın toplantısı yapma kararı aldı.

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu, Diyarbakır Valiliği’ni ziyaret ettikten sonra Dicle Toplumsal Araştırmalar Merkezi’nin (DİTAM) düzenlediği toplantıya katılacak. İhsanoğlu, iftarını Diyarbakır’da yaptıktan sonra kentten ayrılacak.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 20
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    ulan paralelciler! . nasıl da örgütlü br şekilde hareket ettiğinizi bu siteyi de basarak ispatladınız ya helal olsun size! Sonunuz yakındır az sabırlı olun hele...
    Cevapla
  • ismet çevik 9 yıl önce Şikayet Et
    çok yazık. islam dinine ve dindarlara olan önyargıları kuvvetlendirecek böyle bir provakosyonu kınıyorum.orada polis ekmeleddin bey in etrafını sarmasaydı ne yapacaklardı yani;50 yaş üzeri bi adamı döveceklermiydi.adam namaz kılmaya gelmiş ne var yani bunda,linç e sebep ne?tepkilere bakarsak sanki ekmeleddin ihsanoğlu değil netanyahu .çok yazık.bizim dindarların eğitimden geçmesi gerekiyor.bi ak partili olarak bunları yazıyorum.
    Cevapla
  • selim yiğt 9 yıl önce Şikayet Et
    SELİM. utanmazlar cami çıkışı bir insan yuhalanır mı.sizin dindarlığınız dindar nesliniz bu mu.bu ancak kin nesli,gaz nesli olur
    Cevapla
  • mehmet ugur 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahın evi. Allahın evinde namaza gelmiş bir müslümana yapılana bakın......
    Cevapla
  • tugay takas 9 yıl önce Şikayet Et
    usta tadında bırak . sırf siyasi inat yüzünden kıymetli bir insanı hakaretlerle harcamayalım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı