Erdoğan TÜMSİAD iftarında konuştu

Başbakan Erdoğan, YHT'nin İstanbul'a gelişi töreninden sonra katıldığı TÜMSİAD'ın iftarında konuştu.

Erdoğan TÜMSİAD iftarında  konuştu
Erdoğan TÜMSİAD iftarında konuştu
GİRİŞ 25.07.2014 21:45 GÜNCELLEME 25.07.2014 21:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan, Mursi'nin göreve gelir gelmez  Refah kapısını açtığını, darbeden sonra Mısır'da yeni yönetimin ilk işinin Refah kapısını kapatmak olduğunu söyledi. 

Erdoğan, bizi eleştirinler şimdi bizi antisemitizmle suçluyorlar.   Şaron geçmişte konuşması vardı. 

Bana neden Hitler'e benzetiyorsun diyorlar. Ben onların yaptıklarının Hitler'in yaptıklarını aştığını söylüyorum. Bunların medyasına bakın, Türkiye'dekini kastediyorum. İsrail'in katlettiği çocukları perdelemek için her türlü çirkinliğe başvuruyorlar. 

CHP'nin Genel Müdürü,  geçmişte SSK'nın halini iyi biliyoruz.  Bugün kalkıp bize söz söylüyor. Okuyan onun için "5 milyar dolar batırarak gitti, Rahşan affı ile kurtuldu" dedi.

Mavi Marmara hadisesinde Türkiye'nin yanında değil İsrail'in yanında yer aldı. İsrail'e sorduğumuz sorulara o cevap verdi. 

CHP'nin tarihine bakın tek parti döneminden bugüne dek, İsrail'in karşısında el pençe divan durduğunu görürsünüz.

Biz Lazkiye'deki Türkmenlere insani yardımları götürürken MİT'in tırlarının önünü kesen Pensilvanya oldu. Aynı şekilde Irak'taki kardeşlerimize sorarlarsa öğrenirler. 

İnanıyorum ki bu iş çözülecek. Pensilvanya ihanet şebekesine karşı milletimizin dik durduğunu bilsinler. TÜMSİAD'ı bu vesile ile kutluyorum. Biz pazara kadar değil mezara kadar birlikteliğimizi devam ettirmeliyiz. Ancak inananlar kardeştir.  

YORUMLAR 1
  • emrullah ünal 9 yıl önce Şikayet Et
    başbakanım inşeellah mezardan sonra da beraberiz. başbakanım, vallahi sizi çok seviyoruz, inşeellah siz hak yolunda olduğunuz müddetçe her zaman yanınızdayız. Allah yar ve yardımcınız olsun, Rabbim ilk turda seçilmeyi nasip etsin ve yıllarca bu millete ve ümmete hizmet etmeyi nasip etsin. Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki