Soylu: Bu seçim halkın zaferi olacak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili konuştu.

Soylu: Bu seçim halkın zaferi olacak
Soylu: Bu seçim halkın zaferi olacak
GİRİŞ 31.07.2014 15:14 GÜNCELLEME 31.07.2014 15:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Cumhurbaşkanlığı seçimleri halkın yıllardan beri kendisini idare etmeye çalışanlara ve halkı içerisine almadan, yönetmeye çalışanlara karşı galibiyetinin zirvesidir" dedi.

Soylu, AK Parti İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin büyük bir heyecanla 10 Ağustos'u beklediğini, Selçuklu ve Osmanlı'dan sonra ilk kez cumhurbaşkanı seçiminin halkın katılımıyla, iradesiyle ve oyuyla gerçekleştirileceğini söyledi.

MİLLETİN GALİBİYETİ OLACAK

Türkiye'nin bugün daha çok birliğe, beraberliğe, bütünleşmeye, daha fazla çalışma ve motivasyona ihtiyacı olduğunu ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

"10 Ağustos, halkımızın vereceği kararın ardından yeni bir anlayış gelecek cumhurun devleti olacak, halkın devleti olacak. Devletin, milleti hizmetkar gördüğü değil tam tersi, devletin milleti efendi gördüğü, milletin devleti hizmetkar gördüğü bir anlayışa doğru yönelecek. Cumhurbaşkanlığı seçimleri halkın yıllardan beri kendisini idare etmeye çalışanlara ve halkı içerisine almadan, yönetmeye çalışanlara karşı galibiyetinin zirvesidir."

DEVLET - MİLLET MUHABBETİ

10 Ağustos'taki seçimlerin ilk kez bir devlet millet muhabbetinin başlangıcı olacağını aktaran Soylu, "Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanı olunca, rahmetli Adnan Menderes, Özal, Erbakan cumhurbaşkanı olacaktır. Atatürk'ün hayalleri cumhurbaşkanı olacaktır. Rahmetli Menderes, Özal, Erbakan ve bu memlekete hizmet etmek isteyen herkes cumhurbaşkanı olacaktır. Tayyip Erdoğan, sadece kendine oy verenlerin cumhurbaşkanı olmayacaktır. 77 milyonun her ferdinin etnik kökeni ne olursa olsun, inancı ne olursa olsun herkesin cumhurbaşkanı olacaktır" diye konuştu.

Muhalefetin karşılarına İsveç çakısı gibi bir adam çıkardığını savunan Soylu, Türkiye'nin en büyük talihsizliğinin muhalefeti olduğunu dile getirdi.

17 VE 25 ARALIK OPERASYONLARI

Konuşmasının son bölümünde 17 ve 25 Aralık operasyonlarına da değinen Süleyman Soylu, Şu anda kol kola hareket ettikleri paralelciler, yeni Türkiye'nin ve insanların huzurunu bozmanın bütün hesaplarını yapıyorlar. Bu Cumhurbaşkanlığı seçimi bizim paralelcilerin kökünü kazıma irademizin en önemli geçişi olacaktır. Milletimizden destek bekliyoruz. Biz irademizi ortaya koyuyoruz. Devlete sızmak istedikleri her noktadan tasfiye edileceklerdir. Bunda kararlıyız" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Milletin zafari olacak İnşallah, bizde öyle düşünüyoruz !. Ak partililerin bütün ümidi. ERDOĞANIN çankayaya çıkması türkiyenin ilerlemesi ve başkanlık sistemini getirmesidir !
    Cevapla
  • terık 9 yıl önce Şikayet Et
    seçim . her şey seçimle olsaydı sisinin yaptığı müthiş başarı o zaman mesele anayasaya hukuk a aykırı davranmakla olmaz evet şimdi güç sizde olduğu için bu zülüm unutmayın ama zülüm ebediyen devam etmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti