Kılıçdaroğlu: Ortadoğu bataklıktır

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Nevşehir'de cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili konuştu.

Kılıçdaroğlu: Ortadoğu bataklıktır
Kılıçdaroğlu: Ortadoğu bataklıktır
GİRİŞ 31.07.2014 15:21 GÜNCELLEME 31.07.2014 15:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Cumhurbaşkanlığı seçimleri önemlidir. İstiyorum ki o makama oturacak kişi tarafsız olsun. Bütün siyasi partilere eşit mesafede olsun" dedi.

İlçe meydanında otobüsün üzerinde konuşma yapan Kılıçdaroğu, cumhurbaşkanı seçiminin çok önemli olduğunu, herkesin oyunu kullanması gerektiğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı makamına uygun birinin Çankaya Köşkü'ne çıkması gerektiğine işaret eden Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

İHSANOĞLU'NU SEÇİN

"Önümüzde cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhurbaşkanlığı seçimleri önemlidir. İstiyorum ki o makama oturacak kişi tarafsız olsun. Bütün siyasi partilere eşit mesafede olsun. Tarafsız olması gerektiğine inanıyorsak seçeceğimiz bir aday var. Adı Ekmeleddin İhsanoğlu. Cumhurbaşkanı adayının temiz olması lazım. Geçmişinde leke olmaması lazım. Gırtlağına kadar yolsuzluğa bulaşmaması lazım. Temiz adam düzgün adam, adı Ekmeleddin İhsanoğlu."

Gazze'de, Irak'ta, Suriye'de her gün Müslüman kanı aktığını vurgulayan Kılıçdaroğlu, bu açıdan Ortadoğu'da ağırlığı olan birisinin cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması gerektiğini ifade etti.

ORTADOĞU BİR BATAKLIKTIR

"Türkiye'yi Ortadoğu bataklığından kurtaracak birisinin cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturması lazım" diyen Kılıçdaroğlu, "Oraya kim yakışır? Ekmeleddin İhsanoğlu. Türkiye Ortadoğu bataklığından kurtulacaksa Ekmeleddin Beyi bizim cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturtmamız lazım. Onun için ben çalışıyorum siz de çalışacaksınız. Beraber çalışacağız. Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye, daha onurlu ve itibarlı bir Türkiye için sandığa gideceğiz" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 4
  • Karlı Zigana Dağları 9 yıl önce Şikayet Et
    Klıçtaroğlu. senin yüreğin bataklıktır...
    Cevapla
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. yine kemal amca vaziyetten vazife çıkartmayı bilmiş.bunların dinimizin gerekliliği olan KOMŞUSU AÇ KEN KENDİ TOK OLAN . olmamak lazım geldiğini bimedikleri gibi hiç olmazsa .ekmelettin amcaya İSTİKLAL MARŞIMIZI KASETTEN OLSUN dinletseler bari.(10 kıtasını birden)
    Cevapla
  • muhlis kayış 9 yıl önce Şikayet Et
    BU Adam konuşunca gülmeyi bırakıp ağlamak geliyor içimden . orta doğu bataklık diyor bunu bilmeyen mi var ama şunu bilen yok orta doğuyu bataklık yapan siyonistlerdir Yahudilerdir onlara kuklalık ajanlık yapan ve menfaati koltuğu için ses çıkarmayan sözüm ona yarım akılı Müslümanlardır şimdi ihsan oğlu yani Yahudilerden mi kurtaracak siyonistlerden mi kurtaracak Adam daha bizim istiklal marşımızın niçin yazıldığını bilmiyor daha ülkemizi tanımıyor kendi ailesini yönetemiyor kendi başka telden oğlu başka telden çalıyor
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    EPEYDİR SESİ ÇIKMAYINCA.... Herhalde tatile çıkmıştır zannettim. Seçim yenilgisi için peşinen bir tane günah keçisi de buldular nasıl olsa. On bir - on iki tane parti. Bundan sonrası; "Körlerle sağırlar, birbirini ağırlar."
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı