Soylu, İhsanoğlu ve Kılıçdaroğlu'na yüklendi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Aydın’da Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi.

Soylu, İhsanoğlu ve Kılıçdaroğlu'na  yüklendi
Soylu, İhsanoğlu ve Kılıçdaroğlu'na yüklendi
GİRİŞ 31.07.2014 21:00 GÜNCELLEME 31.07.2014 21:00

AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, bir dizi ziyaret için geldiği Aydın’da Çatı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi. 

Aydın ziyaretleri kapsamında Nazilli’ye gelen Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi. Nazilli’nin en büyük semt pazarını ve Uzun Çarşı’sını ziyaret ederek 10 Ağustos için destek isteyen Soylu, çocuklara olan ilgisi dikkat çekti. Çocuklar ile oynayan ve aileleriyle görüşen Soylu, Nazilli Belediyesi Hizmet Binası önünde kurulan sahnede Nazillililere hitap etti. AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öyüş ve Ali Gültekin Kılınç ile Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, İl Başkanı M. Sadık Atay, İlçe Başkanı İmran Acar, İsabeyli eski Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Nazilli Belediye Başkan Adayı Mustafa Acar ve çok sayıda partili eşlik etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı dediği Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve ekibine Nazilli'ye geldikleri için teşekkür eden AK Parti Nazilli İlçe Başkanı İmran Acar; "Büyük usta büyük ufuklar açmak için yola çıktı. Nihayet 10 Ağustos'tan itibaren bizim Cumhurbaşkanımız olarak 2023, 2053, 2071 ve nice nice hedeflere götüren hizmetleri nasip etmesini yüce mevladan diliyoruz” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Nazillililere selamını getirdiğini söyleyerek sözlerine başlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu; “Türkiye’nin yarınlarına adım atma anlayışıyla bir yola çıktık. Türkiye bir Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru gidiyor. Ama Selçuklu da Osmanlı da dahil olmak üzere bu topraklarda halk ilk kez kendi Cumhurbaşkanını seçecek. İlk kez halk devletin en tepesinde kendi oyuyla ve kendi reyiyle beraber Cumhur’un başkanını, halkın başkanını seçecek. Eski Türkiye manzarasını unutmadık. IMF Türkiye Masası Şefi Kotarelli’nin Türkiye’ye geldiğinde 23,5 Milyar dolar borcumuz var diye havaalanından indiği andan itibaren 20 kameranın kendisini izlediği, elbisesini, ayakkabısını sanki bir pop star gibi takip ettiği, Ekonomi Bakanlığı’na gittiğinde, Hazine Müsteşarlığına gittiğinde 23,5 Milyar dolar borcu her ortamda hatırlattığı günleri dün gibi hatırlıyoruz. Biz eski Türkiye’yi hatırlıyoruz. 500 Milyon dolar istedik, vermediler. Bugün 1,3 Milyar dolara Arjantin battı. Türkiye’nin kasasında, Arjantin’in istediği o 1,3 Milyar doların Merkez Bankasında tam 130 katı var. Yani 135 Milyar Dolar kasamızda var. Biz eski Türkiye’nin ne hallerde olduğunu biliyoruz. Bizim büyük hayallerimiz var, biz onlara ulaşacağız” dedi.

HALKIN CUMHURBAŞKANLIĞI OLACAK

350 yıldır gerileme döneminde olan Türkiye’nin AK Parti iktidarı ile 12 yıldır ilk kez yükselme dönemine ulaştığını, Cumhurbaşkanlığı seçimi ile de ikinci yükselme dönemine geçeceğini belirten Soylu; “10 Ağustos’ta sadece Recep Tayyip Erdoğan Başbakan seçilmeyecek, eğer bu millet teveccüh gösterirse Ertuğrul Gazi, Osman Gazi, Fatih Sultan Mehmet Han, Kanuni Sultan Süleyman, Abdülhamit Han, Abdülmecit, Mustafa Kemal’in hayalleri, demokrasi şehidi Adnan Menderes, Özal ve Erbakan Cumhurbaşkanı seçilecek. Bu millete hizmet etmek isteyen her kim varsa, kim mağdur olmuşsa, kim mazlum olmuşsa, İskilipli Atıf, İstiklal Mahkemelerinde yargılananlar, hak ve adalet diyenler, dünyanın bir yerinde bize de bir destek yok mu diyenler, fakirler ve fukaralar Cumhurbaşkanı seçilecek ve Türkiye yarınlarına hep beraber umutla bakacak. Türkiye’nin geleceği aydınlıktır, parlaktır hiçbir endişeniz olmasın. 10 Ağustos’ta Nazillililerden büyük güç, büyük destek bekliyoruz. Nazillili analardan dua bekliyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak