Başbakan Erdoğan: Bir de çarkçı Ekmel çıktı

Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları kapsamında Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşamada İhsanoğlu'na yüklendi.

GİRİŞ 01.08.2014 16:58 GÜNCELLEME 01.08.2014 17:39
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan Kahramanmaraş'ta çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'na sert sözlerle çıkıştı.

CHP İSRAİL'İN YANINDA

Bu CHP yıllarca İsrail'in yanında yer aldı. Şu anda da Gazze'deki katliamı kapatmak için başka şeyler söylüyor. CHP Irak'ta, Suriye'de hem zalimlerin yanında yer alıyor.

Gazze'de de İsrail'in yanında yer alıyor.

BAHÇELİ SEN O ÇOCUKLARI İTHAL ADAYINA GÖNDER

MHP CHP'nin vagonu oldu.CHP'nin trenine takılmış gidiyor. Sosyalist İşçi Partisiyle takılıyor. Beceriksizliğini örtmek için de sabah akşam hakaret ediyor.

Bu Bahçeli ne diyordu çocukları gönderecekmiş benim evime Andımızı okutacaktı. Sen o çocukları sizin ithal adayınıza gönder de İstikal Marşı'nı okusunlar.

ÇARKÇI YALANCI EKMEL

Çarkçı Kemal'i tanımıştım da şimdi de Çarkçı Ekmel çıktı. Bu adamın da nasıl yalan söylediği de ortaya çıktı.

Bu Prof bir de. Diyor ki ben beyit okudum. Ey Profesör bu kıta kıta. Beyit iki mısradan oluşur. Senin her yerin profesör olsa ne olur?

10 AĞUSTOS'TAN SONRA BOL BOL VAKTİN OLUR

Şimdi bizim gençler buna İstiklal Marşı ve Safahat gönderiyor. Neyse 10 Ağustos'tan sonra bol bol vakti olur.

Bahçeli senin işin çok zor. Bir yola girdin çıkamıyorsun da! Ey Bahçeli sen bunun hesabını bu dünyada da vereceksin öteki dünyada da.  Ben senin seviyene inip sana cevap vermem.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 10
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayyıldızlı topraklarda tek damla . terı olmayan ve mılletın tanımadıgı bırı,, nasıl olurda bu topraklarda tonlarca terı olan Mılletın komşusu sayın T.c ye rakıbım dıyebılıyor !!!! *** hayret bıle hayret eder bu kataküllıye *** Adaletın gerçek Sahıbı Allah aklını kaydırır ınsanın ... ve Işte kaydırdı Ayyıldızlı mılletın ıstıklal marşını bılemedı buna resmen yürek nakavtı denır Yanı sımdıden ıthal havlusu yerde Hükmen yenık ..
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    tarih. başbakanımız icraatlarıyla,hizmetleriyle,eserleriyle tarihe geçecek bu çatı adayıda cumhurbaşkanı adayı olduğu ülkenın istiklal marşını bilmeyen cumhurbaşkanı adayı olarak tarihe geçecek
    Cevapla
  • volkan9015 9 yıl önce Şikayet Et
    dersaadet sana şöyle anlatayım..... senin bir arkadaşın var babası dünya tatlısı biri ve sen de onunla arkadaşlık ediyorsun. sonra bakıyorsunki adam karaktersiz. ne yaparsın arkadaşılığına devam mı edersin yoksa görüşmezmisin... yani İKÖ başkanı olup karakterini belli edince parti ve hükümetten uzaklaştırılan bir şahıstır kendisi. bunu bilerek aday gösterenler bu gerçeği değiştiremez.
    Cevapla
  • MURAT DURUK 9 yıl önce Şikayet Et
    (dersaat et) isimli arkadaşa. senin bahsettiğin o bir kaç yıl önce ki hataya hepimiz gibi tayyip erdoğanda düştü.hepimizin düşüncesi birdi fettullah gülen ve bu ekmel gibileri biz tebrik ediyorduk.nedenmi?çünkü onları islamiyeti yaymaya kendilerini adamış insanlar olarak görüyorduk.dünyanın her bir tarafına okullar açmış herkese islamiyeti anlatan sırf ALLLAH rızası için kendini adamış insanlar olduğunu biliyorduk.ne zamanki bizde başbakan gibi anladık yahudi uşağı olduğunu PORTAKAL ORDA KAL DEDİK.hem eleştirdiğin konu herkeste olan bir şey hepimizde çok iyi sanıp sonradan kötü olduğunu öğrendiğimiz insanlarla oturup kalkmışız ticaret yapmışız evimize almışız.önemli olan kötü olduğunu öğrendiğin an o insanı terkedebilmek bütün ilişkini kesmektir.ve başbakan gibi bizde fettullah gülen ve onusavunan herkesle ilişkimizi kestik kesmeyenleride kesmeleri için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.(devamını yazıyorum oku....
    Cevapla
  • celal okur 9 yıl önce Şikayet Et
    ŞİMDİ DAHA İYİ ANLAŞILIYOR!. başında bulunduğu(herhalde 2 dönem) İKÖ niye etkili olamadığı!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı