Başbakan Erdoğan'a rekor bağış!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasına 90 bin 382 kişinin bağış yaptığı açıklandı.

Başbakan Erdoğan'a rekor bağış!
Başbakan Erdoğan'a rekor bağış!
GİRİŞ 02.08.2014 01:45 GÜNCELLEME 02.08.2014 02:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 'ın seçim kampanyasına bugüne kadar 90 bin 382 kişi 24 milyon 337 bin 697 lira bağış yaptığı açıklandı.

Açıklanıp açıklanmayacağı tartışma konusu olan bağış miktarını Erdoğan ve Ak Parti'yi destekleyen akkulis rumuzlu Twitter adresinden paylaşıldı.

YORUMLAR 3
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    yani kisacasi adam basi 270 tl ediyo ki buda hille hurda yok demek. 10 gun evvel ekmelledin in bagislar aciklandiginda kisi basi 2500 tl gibi inanilmasi zor miktar cikiyodu yani ekmelledin e hic kucuk bagis olmamis aslinda olmus da az sayida gerikalan i arastirilinca cikacak ki ya cemmat den yada chp+mhp den gonderilen buyuk miktarlar bide dun utanmaz bi chp li vekil basbakanin hesaplari incelensin demis idi hille ariyosan buyur ekmel in hesabina bak kisi basi hesap da mal kendini belli eder cunku 1 adaya en fazla 1000 kisi en yuksek limitten para kor geri kalan dusuk olur basbakanda oldugu uzre amma ekmel in yarisi buyuk miktar imis ne hikmet ise demek daha chp+mhp tabaninda kabul gormemis adamin seveni cok yada hille si bol
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP + Devletin imkanlarını kukllanıyorlar diye, başlarını vurmadık yer bırakmadılar !. Bu yüzdende sersem gibi dolaşıyorlar !
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ayyıldızlı Mılletın en büyük yatırımı . Sayın T.c Türkıyeye hayırlı olsun ..Yardıma devam artanlar nasıl olsa yenıden Mılletın hesabına hızmet olarak gerı dönecek..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu