Soylu: Bahçeli, partisini CHP'ye metres yaptı

AK Partili Süleyman Soylu, CHP'yi eleştirirken Devlet Bahçeli'nin lideri olduğu MHP'yi 'metres'le vurdu.

GİRİŞ 03.08.2014 14:18 GÜNCELLEME 03.08.2014 14:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Milliyetçi Hareket Partisi'ni, Devlet Bahçeli'nin getirdiği halini görüyor musunuz? Koskoca CHP'ye metres yaptı Milliyetçi Hareket Partisi'ni" dedi.

Soylu, Karabük İl teşkilatının organize ettiği programa katıldı. Burada yaptığı konuşmada sert ifadeler kullanan Soylu, "Hadi CHP'yi anladım. Ak Parti ne yaparsa Türkiye'de, kim iyi birşey yaparsa o istemezük der. Peki, Milliyetçi Hareket Partisi'ni, Devlet Bahçeli'nin getirdiği halini görüyor musunuz? Koskoca CHP'ye metres yaptı Milliyetçi Hareket Partisi'ni. MHP'li ve CHP'li kardeşlerime sesleniyorum. Türkiye, eski Türkiye değil. 1999'daki Ahmet Necdet Sezer, Türkiye'de 3 gün cumhurbaşkanlığı yapamaz. Tam 3 gün" iddiasında bulundu.

YORUMLAR 7
  • osman_kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    bu soylu partisini satan adam değilmiydi ?. metres sözünü kullanacak en son kişisin soylu :)
    Cevapla
  • asil çığlık 9 yıl önce Şikayet Et
    istihbarat. nette yayınlanmış ve 19oolü yıllarda Türkiyede bulunmuş bir ingiliz istihbaratçının notlarında aynen şu yazıyordu chp nin mhp adında bir hareketi bizzat kendisinn kurdugu , ne kadar dogrudur bunu bilemem ama şuanki mhp yönetimnn yaptıkları doğrulugu yönndeki şüphelerimi artırmakda
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    HALA BAHÇELİ MHP SİNİ DESTEKLEYİN. ÇOK İYİDİR.:::))). milliyetçi kelimesi olsam ağlardım.
    Cevapla
  • EMİRSALİH 9 yıl önce Şikayet Et
    tutarlı olmak. Andımız için ortalığı ayaklandıran mhp liler milliyetçi olduğunu iddia edenler çatı adayınızın istiklal marşı skandalını nasıl karşılıyosunuz Tayyip ülkeyi bölecek diye söylenen solcular şimdi ekmeli beğenmediniz gidip demirtaşa oy vereceksiniz bu tutarsızlık bu tayyip düşmanlığı nereye kadar sürecek solculara çok görmüyorum onların çoğunun memleket umrunda değil yeterki tayyip gitsin ama mlliyetçi muhafazakar olduğunu iddia edenlere hayret ediyorum kirli ittifaklara nasıl alet edliyorlar ama herşeye rağmen bu cahil denilen miilet herşeyin farkında çok şükür her türlü çamura karşı başbakanını yedirtmeyecek yeni türkiyenin yeni başkanı sadece gün sayıyor artık.
    Cevapla
  • hilmi tunc 9 yıl önce Şikayet Et
    nerde o eski mhp . yaziklar olsun bahceli insan bu kadar erdogan düsmani olmaz be kardesim yikamadigin bilegi öpecen bahceli gerci sen el öptürmeyi seversin 70-80 yasindaki adamlara el öptüren bahceli vatani sev chp icin calisma tarih seni hain olarak anmasin vaz gec bu sevdadan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
KAAN için yeni aşama! Teslim tarihi öne çekildi