CHP'li Savcı Sayan'dan Erdoğan'a destek

Eski CHP'li Savcı Sayan yaptırdığı seçim minibüsüyle Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı kampanyasına destek veriyor.

CHP'li Savcı Sayan'dan Erdoğan'a destek
CHP'li Savcı Sayan'dan Erdoğan'a destek
GİRİŞ 06.08.2014 02:13 GÜNCELLEME 07.08.2014 12:00
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Daha önce Köşk seçimlerinde oyunu Erdoğan'a vereceğini duyuran CHP eski MYK üyesi Savcı Sayan seçimler için özel hazırlattığı minibüsüyle kapı kapı gezip Erdoğan için oy istiyor.

"PARTİM CHP OY'UM RTE"

"Partim CHP, Oy'um RTE" sloganı ile yola çıkan Sayan, CHP dahil 10 partinin desteklediği çatı aday Ekmeleddin İhsanoğlu'nu "pasif" olarak değerlendiriyor. Sayan'ın kampanya minibüsünde ayrıca "Tıpış tıpış değil başım dik RTE'te oy vereceğim" yazıyor"

Savcı Sayan'la yapılan röportajı izlemek için tıklayın.

YORUMLAR 19
  • Aslan GÜL 9 yıl önce Şikayet Et
    AKPARTİ KARŞITI ASİ-LLER. AKPARTİ KARŞITI olan tüm vatandaşların ve muhalefet yapanların SAVCI SAYAN söz ve davranışlarını incelemesi ve örnek alması ASİL bir DAVRANIŞ olur.
    Cevapla
  • serhat karabacak 9 yıl önce Şikayet Et
    be kardeşim. chpliyim diyorsun iyi hoş güzel de madem yönetiminden ve partinden memnun değilsin, kendine yakın hissettiğin yere neden gitmiyorsun. yıllardır bir çok yorumunu dinledim hemen hemen hepsine de katılırım, senin zihniyetinde bir adamın yeri ne şimdiki ne de geçmişteki chp olamaz.
    Cevapla
  • ALİ AKGÖL 9 yıl önce Şikayet Et
    anadolu evladı. işte gerçek chpli anadolu çocuğu buna denilir. gezi dekiler gibi yabancı tohumu değil nede olsa. ekmeleddinin yerine bu adamı gösterseler daha fazla oy alırdı.
    Cevapla
  • saliha akkoç 9 yıl önce Şikayet Et
    ADAM GİBİ ADAM OLMAK . İşte bu.Muhalefet bile olsan doğruyu alkışla yanlışı yer.Başbakanımızın rakipleri hakkında konuşmak istemiyorum fakat Başbakanımız Lider hatta dünya lideri olacak kadar lider... Ülkesini seven başı dik, ülkenin sorunlarına hakim, çözüm üreten, karizması ve hitabeti düzgün dünya liderleri içinde bile bir lider yok. Bu durumu gören sayın sayanı da alkışlıyorum ve tebrik ediyorum. İnşallah 10 Ağustos ta Başbakamız Cumhurbaşkanı olacaktır. Dün de bir yabancı haber ajansından (afp) sokak röpörtajı yapılıyordu oy verecekmisiniz kime vereceksiniz ve ilk turda alırmı gibi sorulara cevap verdim ilk turda alır ve eminmisiniz denildi son kararım dedim.Bugüne kadar yapılan tüm tahminlerim tuttu bu da tutucak inşallah.
    Cevapla
  • virdis moment 9 yıl önce Şikayet Et
    osman yavuz sen uyanıklık yapmaya çalışıyon, bir de akp olduğunu söylüyon,, sen tek kelimeyle gezicisin,,.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı