Erdoğan: MHP ezandan ürküyor

Başbakan Erdoğan NTV ve Star TV ortak yayınında Oğuz Haksever'in sorularını yanıtladı. MHP'nin YSK başvurusuna sert çıktı.

GİRİŞ 06.08.2014 00:55 GÜNCELLEME 06.08.2014 01:47
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan ve AK Parti Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan cumhurbaşkanlığı seçimine dair soruları yanıtladı. Başbakan Erdoğan yasaklanan reklam filmi için MHP'yi sert bir şekilde eleştirdi. Şu anki MHP yönetiminin ezanda, namazdan ürktüğünü söyledi.

İşte Başbakan Erdoğan'ın o açıklamaları:

İTİRAZI YAPAN MHP İSTİKAL MARŞI NE DİYOR

Neymiş ezan okunuyormuş, seccade ve namaz kılan bir kadın varmış. Bu itirazı yapan kim MHP. İstikal Marşı'nda ne diyoruz. Bu ezanlar ki şehadetlerinin dinin temeli ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli inlemeli.

MHP YÖNETİMİ EZANDAN, NAMAZDAN ÜRKÜYOR

MHP'nin yönetimi şu anda bu. Ezandan, namazdan ürküyor. MHP'ye gönül vermiş kardeşlerime diyorum. Bahçeli diyor ki sen bizim kardeşimiz değilsin diyor. Zaten bu kadar ağzı bozuk biri zaten benim kardeşimiz olamaz.

30 MART'TA DA AYNISINI YAPTILAR

Ben orada MHP'nin içinde tertemiz kardeşlerim var. CHP'de, HDP'de de var. Biz hizmet götürüken kimseyi ayırt etmedik.

YSK'da 6'ya 4 böyle bir karar vermiş. Aynısını 30 Mart seçimlerinde de yaptılar. Aynı kafa aynı zihniyet. CHP bayrağa sahip çıkamaz. Hakkari'de Türk Bayrağı sallandırmayanlar zaten buna sahip çıkamaz.

YORUMLAR 10
  • ATAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğruya doğru. Sözüm ona çoğunun hanımı-çocuğu-akrabası başörtülü.Bu tamam.Fakat bu başörtüsünü parçalayarak çıkaran ve onlara karafatma diyen bir zihniyet ile omuz omuza yine o baş örtüsünü savunan ve serbest bırakan Erdoğan a karşı savaş veriyor.Bu vatan hainliği-din düşmanlığı ve kepazelik değil midir.O sözüm ona ülkü ocaklarında neler olduğunu da bilmeyen yok.Gençlik yıllarında arkadaş çevresi nedeniyle bir müddet takıldık.Mafyanın tecilli markası haline gelmiş.çek senet tahsilatı yapılıyor.İşsiz güçsüz ne kadar topluma zararlı genç varsa hepsi buralarda.Suça hazır bekleyen takım taraftarları gibi.Allah yavrularımızı bu mekanlardan uzak tutsun.
    Cevapla
  • Emre Doğan 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP=CHP. Ezelden beridir söylüyoruz bu mhp ile chp aynı kaynaktan beslenen oluşumlardır.Chp nin sistem güvencesi partidir. Birbirleriyle kavga ederler, kan akıtırlar lakin iş ciddiye bindiğinde İslamın karşısında birleşirler. Yıllarca gençleri kandırıp sözüm ona islam için savaşan parti gibi gözüküp münafıklık yaptılar. Yazık oldu o gençlere, hangi amaç uğruna gittiler. Zaten içlerinde gerçek anlamda müslüman barındırmazlar işte rahmetli muhsin yazıcıoğlu. Ümmetci kardeşimiz duramadı bunlarla. Mhp halkın değil statükonun temsilcisi, terör ve kargaşa ile beslenen oluşumdur. Rabbim bizleri bunların şerrinden korusun. Düşünebiliyormsunuz bu kan ve terör partisi mhp ezandan ve namazdan rahatsız olup şikayet ediyor. Ey ümmet sesleniyorum sana daha net görmek için hangi hareketleri bekleyeceğiz.. Unutmayalım küfür tek millettir.
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP israil gibi tek üstünlük isteyen bir partidir. zaten başka bir şeyde MHP den beklenmez
    Cevapla
  • Mlym 59 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP'nin. Bir Milletvekili adayı eski DGM savcısı vardı ve şöyle diyordu " BİZ İKTİDARA GELDİĞİMİZDE EZAN TÜRKÇE OKUNACAK" DİYORDU MHP O seçimde Meclis dışında kaldı o zamanlar Türkeş Sağ idi...
    Cevapla
  • murat bozkurt 9 yıl önce Şikayet Et
    İNANANLAR VE İNANMAYANLAR. Mhp içerisinde ellerinden gelse müslüman değiliz şamanız biz diyecek kadar sapıtanlar var. Her fırsatta arapları islamiyete olan hınçları sebebiyle aşağılıyorlar. sanki görmüyorlar çanakkaledeki mezar taşlarında yazan memleketleri , sanki ahirette türkler bu tarafa araplar bu tarafa diyecekler. Üstünlük takvadadır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi