İskenderpaşa da Erdoğan'ı destekleyecek

İskenderpaşa Cemaati, cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

İskenderpaşa da Erdoğan'ı destekleyecek
İskenderpaşa da Erdoğan'ı destekleyecek
GİRİŞ 06.08.2014 15:50 GÜNCELLEME 07.08.2014 12:22
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi İskenderpaşa Cemaati lideri Muharrem Nureddin Coşan imzasıyla yayınlanan açıklama şöyle:

"Atalarımın özü, kökeni, fedakârlıkları, hizmetleri ve gayretlerimiz itibariyle bu coğrafyada kendini ifade hakkını kullanmam, görüşlerimi dileyenlerle paylaşmam normaldir, doğaldır.

Bu çerçevede nasihatlerimden azami istifade için iyi niyet; duru, saf, zinde, tarafsız bir muhakeme becerisi ön şartlardandır.

Biz meyve ağacına benzetiliriz. Gölgemize sığınan, rahatlayan, huzur bulan, meyvemizi yiyen, çorbamızdan da içmiş insanımız çoktur. Ama, biz AKP'li değiliz. Biz MHP'li değiliz. Biz CHP'yi de biliriz; Hacı Bektâş-ı Veli pirimiz. Biz, bu coğrafyanın SAĞDUYU'lu özüyüz.

Önümüzde her ne kadar mahiyetini idrak edemesek de, eni, boyu ve derinliği ısmarlama tarif edilmiş bir seçenek düzeneği var. Bu düzenek şartları içinde özlemini çektiğimiz beşeri haklarımıza, sahip olduğumuz muteber ve müstesna dünya görüşümüze daha yakın olması ve etkili işler yapması ihtimali adına Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a 10 Ağustos 2014 Pazar günü destek olmaya niyet ettik.

Khayr ve bereketli neticelere vesile olması için gayret ve dua içindeyiz.

Selamlarımla...

Muharrem Nureddin Coşan"

YORUMLAR 5
  • sabiteymen 9 yıl önce Şikayet Et
    bu açıklama tam zamanında yapıldı. zira bazı arkadaşlar ihsanoğlu'na yönelmek için esat hoca'dan nakiller yapmaya başlamıştı. 2011 seçimlerindeki bildirinin sonuç kısmını dikkate almayıp, sadece önceki paragraflarını dikkate alarak mhp'ye oy vermedi diye arkadaşlarını taan edenler vardı. oysa o bildiride net bir şekilde mhp'li seçmene partisine sahip çıkması öneriliyordu. inanmayan varsa, bildirinin son cümlelerini tekrar okusun.
    Cevapla
  • tt ttutu 9 yıl önce Şikayet Et
    hakkı söyler hakkı kaldırır. hakkı söyler hakkı kaldırır her zaman bu dergah menfaatlere ve rüzgara göre değil Allah kendileriden razı olsun ışık tutmaya devam ediyorlar yolumuza herzaman
    Cevapla
  • ismail yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    MUHARREM NUREDDİN COŞAN. Kimin eli kimin cebinde önümüzde kaç tane perde oldugu belli olmayan şu zamanda bize yol gösteren hocamızdan ALLAH razı olsun.
    Cevapla
  • Cevdet Turgay 9 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem Nurettin Coşan. Hocam'dan Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Hakkı Tutar 9 yıl önce Şikayet Et
    İskenderpaşaya hasretiz. Allah Nureddin Coşan'ın doğru işlerini artırsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...