Erdoğan'dan Doğan grubuna sert tepki

Başbakan Erdoğan seçim çalışmaları neticesinde Muğla'da vatandaşlara seslendi ve Doğan grubunun İsrail sevgisini ifşa etti.

Erdoğan'dan Doğan grubuna sert tepki
Erdoğan'dan Doğan grubuna sert tepki
GİRİŞ 07.08.2014 00:10 GÜNCELLEME 07.08.2014 00:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçimi çalışmaları neticesinde Muğla'da vatandaşlara seslendi. Çatı adayın arkasında kimlerin olduğuna dikkat çeken Erdoğan Doğan grubunun da İsrail sevgisini anlattı.

İşte Başbakan Erdoğan'ın o sözleri:

"CHP ve MHP'nin adayının arkasında Pensilvanya var. Malum medya var. Uluslararası güçler var. Almanya'daki bir dergi bizi eleştiriyor. Bu adayı da övüyor. Bir Alman dergisi durup dururken bir adayı övmez ve Türkiye'yi karıştırmak. Dertleri Cuhmura başkan seçmek değil. Bunların istedikleri istikamette gidecek bir aday lazım. Biliyorlar ki Tayyip Erdoğan bunların gösterdiği istikamette yürümez.

Bunlar bizden önce hükümet kurar hükümet yıkarlardı.

DOĞAN GRUBU: İSRAİL SALDIRI ALTINDA DİYOR

Doğan grubunun gazetesi Radikal utanmadan sıkılmadan İsrail saldırı altında diyor. 2 bin tane Filistinlinin ölümünü görmüyor, 10 bin yaralıyı görmüyor. İsrail saldırı altında diyor. Tabii ki Doğan grubu bizimle iyi geçinemez. Milletim bunları iyi tanısın. Ey Doğan grubu şunu iyi bilin ki sizin idare edeceğiniz bir adam değil. Sizin kime hizmet ettiğiniz ortada.

EKMEL TAM BİR FİYASKO

Tezgaha öyle birini sürdüler ki çürük. Her söylediği fiyasko. Ey Ekmel kendine gel kendine bu İstiklal Marşı. Bunu nasıl karıştırırsın. Dün de çıkmış ne diyor? Halk şiirle uğraşmak istemiyor. Ciddi şeylerle uğraşmak istiyor."

YORUMLAR 8
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    BU SEÇİM SADECE CUMHURBAŞKANI SEÇİMİ DEĞİL.. Ak ile karanın seçimidir.
    Cevapla
  • uraz tursen 9 yıl önce Şikayet Et
    Edebiyat aşığı(?) Ekmel Bey. Ekmel Bey'e sorsanız Avnî, Fatih döneminde; Selimî, Yavuz döneminde; Muhibbî, Kanunî döneminde yaşamış değerli şairlerimizdir. Bu derin bilgisiyle Avnî'nin Fatih, Selimî'nin Yavuz Sultan Selim, Muhibbî'nin Kanunî olduğunu bilmez çünkü bu millet şiirle uğraşmaz ecdat da uğraşmamıştır. Bu cumhurun İstiklâl Marş'nı bilmeyen "Cumbaşkanı" adayıdır o.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Doğan grubunun ürünlerini alan israile hizmet eder!!!.... ......Yüzlerce kadın çoluk çocuk öldüren israile maalesef göstere göstere uşaklık yapanlar var?,inanılacak gibi değil?.. ülkemizde ve ne yazıkki bunlarla aynı havayı soluyoruz?..ALLAH bizi affetsin.
    Cevapla
  • ömer işbilir 9 yıl önce Şikayet Et
    malumun ilanı. basbakanın doğan grubuyla ilgili söylediği sözler malumun ilanıdır cünkü bu ülkede nezaman israil ve siyonistler faal oldularsa aydın doğanda hep kral oldu israil aleyhine yayın yapamazlar aralarında imzalanmıs bir sözleşme var
    Cevapla
  • duran sari 9 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaşkanı erdoğan. ak parti bundan 12 yılş önce iktidarda kim vardı mhp şimdi devlet bahçeli ne diyor erdoğan devletin imkanlarını kullanıyor ey bahçeli 12 yıl önce sen kullanmadınmı bu devletin imkanlarini kulandın ama yinede kaybettin ak parti kazadı şimdide kazanacak mızıkcılık yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar