İşte Erdoğan'ın Köşk'te alacağı para

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’inci Cumhurbaşkanı olmasıyla birlikte alacağı maaş da belli oldu.

 İşte Erdoğan'ın Köşk'te alacağı para
İşte Erdoğan'ın Köşk'te alacağı para
GİRİŞ 11.08.2014 10:34 GÜNCELLEME 11.08.2014 10:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlarının maaşı her yıl TBMM’ye sunulan Cumhurbaşkanlığı bütçesine göre belirleniyor. 

Başbakan Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte net maaşı 14 bin liradan 26 bin 800 liraya çıkarken, Abdullah Gül emekli Cumhurbaşkanı olarak 15 bin 980 lira alacak.

Cumhurbaşkanının maaşı memur maaşına yapılan artışlardan etkilenmiyor. Cumhurbaşkanının emekli maaşı ise 5434 sayılı Emekli Sandığı Kanununun 39. maddesine göre hesaplanıyor. 

 

YORUMLAR 3
  • Cüneyt Bekmezci 9 yıl önce Şikayet Et
    ESKİDEN DAHA FAZLA KAZANIYORMUŞ.... K. Kılıçdaroğlu'ndan kazandığı tazminat paralarının yanında bu maaşın lafı bile olmaz. Afiyetle yesin. Ne de olsa fazlasıyla hak ediyor.
    Cevapla
  • Ali Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    kuruşu kuruşuna. helal olsun Rabbim daha çok versin.
    Cevapla
  • nur dülger 9 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. erdoğanın çektiği sıkıntı,sarfettiği çaba öyle 20 ,30 bin için yapılacak iş değil. hala onun yolsuzluk yapmış olacağına ihtimal veren vicdansızlar ! Erdoğanın derdi para ,mal ,mülk olsaydı o pensilvanyalı davasını bırakma karşılığında kendi için inşa edilen tanesi 40,50 milyon dolardan saraylarından bağışlardı gözünü kırpmadan! o pensilvanyalıyı esir tutup ,yıllardır bir canlı söyleşi yapmasına izin vermeyen çevreler erdoğana çaldığı idda edilen paranın yüz katını verirdi oda saraylarda, dünyanın bir köşesinde çoluğunu çocuğunu alıp yaşardı .kolaymı o kadar korumayla ,o kadar tehlikeyle yaşamak? sana, çoluğuna çocuğuna atılan yüzlerce iftirada cabası
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler