Sarıgül'den kızdıracak Köşk göndermesi

Mustafa Sarıgül, Köşk seçim sonuçlarıyla ilgili olarak ilk kez değerlendirmede bulundu. Sarıgül'ün eleştiri noktası oldukça manidardı

Sarıgül'den kızdıracak Köşk göndermesi
Sarıgül'den kızdıracak Köşk göndermesi
GİRİŞ 13.08.2014 16:51 GÜNCELLEME 13.08.2014 16:52
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

İstanbul Şişli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Sarıgül, Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde yaptığı bir açılıştan sonra, geçtiğimiz hafta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak, "14 parti bizim aldığımız oyu alamadı" açıklamasında bulundu. 

Sarıgül, konuşmasında "Demokrasi de böyle bir olaydır. Daha çok çalışmamız, koşmamız ve planlamamız lazım. İnanın ki biraz daha fazla koşulsa çok başka bir şey olabilir. Koca İstanbul seçimini yüzde 3 oy gibi çok az bir farkla kaybettik. Bugün düşünün ki 14 parti İstanbul’da bir araya geldi, bizim aldığımız oydan çok daha aşağı bir oy aldı. Siyasi yaşam şöyle bir olaydır. Gideceksiniz, tekrar geleceksiniz. Görevde bulunduğumuz sürece ilginizi, becerinizi, yeteneklerinizi birleştirdiğiniz ve uzun süre emek verdiğiniz arkadaşları göreceksiniz. Bakalım onlar makam dostları mı, sahte dostlar mı yoksa gerçek dostlar mı? Ben gördüm ki benim dostlarım yüzde 99 çok iyi seçmişim, çok iyi karar vermişim" ifadelerini kaydetti.

YORUMLAR 15
  • Mlym 59 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalancılıktan PRİM vermeyen CHP'nin Teneke Adayı. Sarıgül "Koskoca İstanbul'u %3 farkla kaybettik" diyor ufak atta civcivler yesin YSK seçim sonuçlarına bakarsan %8 Puan fark yediğini görürsün. Ne zaman Adam Olacaksınız.
    Cevapla
  • ADNAN KAHVECİ 9 yıl önce Şikayet Et
    OKADAR YÜREKLİ İSEN. okadar yürekli isen sende adaylığını koysaydın seçimden sonra konuşmak kolay hatta ozaman bile mhp ile ittifak yapmıştınız ancak öyle yaklaşabilmiştiniz
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    SAÇMA!. Mustafa Sarıgül'ün siyasette nezaket ve mertlik anlayışı budur. Senin İstanbul'da aldığın oyu vicdanının sesine kulak vererek analiz et bakalım içine sinecek mi? Bu Devlet, trilyonlarca lirayı siyasi partilere, bir araya gelip ayak ve Bizans oyunlarıyla iktidarı devirin diye vermiyor. Birleşin ve tek parti olun. 70 milyon insanın hakkını-hukukunu ayak oyunlarına harcayarak heba etmeyin. Adam gibi yarışın, adam gibi adaylarınızı çıkarın ve millete hizmet edin. Aksi takdirde hakkım haram, zehir ve zıkkım olsun!
    Cevapla
  • enver kaymakçı 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah Allah!. 14 parti bunun kadar oy alamamış!Kim niye yol vermedi bu aslana?
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Bütün konuşmaların artık boş ! sende kılıçdarolunun oyunuyla siyaset kariyerini bitirdin !. Aynı İhsanoğlu gibi bilerek yenilmeye gönderimesi gibi, sende aynı tuzağa bastın, ve CHP başkanlığına yürüme yolunu kesti Kılıçdaroğlu ! ! Kılıçdaroğlunun bu yönde entrika bilgisi kuvvetlidir ! !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı! Açık kapı bıraktı