Bahçeli'den Necdet Sezer'e oy eleştirisi

Bahçeli, oy kullanmaya gitmeyen Necdet Sezer'e tepki göstererek, "Mevcut yönetimin devamından yana tavır almış oldu" dedi.

Bahçeli'den Necdet Sezer'e oy eleştirisi
Bahçeli'den Necdet Sezer'e oy eleştirisi
GİRİŞ 14.08.2014 10:26 GÜNCELLEME 14.08.2014 10:26
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Devlet Bahçeli, sandığa gitmeyen seçmenlerden şikâyetçi. Bu çerçevede 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer'in boykot kararını da değerlendirdi: "Fevkalade üzüntü verici bir karar. Bu şekilde hareket ederek, bugünkü mevcut yönetimin devamından yana tavır almış oldu. O teze kuvvet kazandırdı aslında..."

"SEÇİMİ KAYBETTİREN KUMPAS"

Devlet Bahçeli, "Siz seçimin kaybedilmesini neye bağlıyorsunuz" sorusuna ise, kamuoyu araştırma şirketlerinin seçim öncesi açıkladıkları tahminleri hatırlatarak şu karşılığı verdi: "Bu anket şirketlerinin kumpası, komplosunu yaşadık. Seçime iki gün kala Erdoğan'ı yüzde 55-58 bandında göstermenin başka bir izahı yoktur."

MHP OYLARI, AK PARTİ'YE KAYDI MI?

Kamuoyu araştırma şirketlerinin "MHP seçmeninin bir bölümü sandığa gitmedi, bir bölümü de Erdoğan'a oy verdi" şeklindeki iddialarına da tepki gösteren Bahçeli, "Partinin genel başkanı benim. Seçmenimizin kime nasıl oy verdiğini, ben ve arkadaşlarım bilmeyecek de bu şirketlerin yöneticileri mi bilecek? Bunun bir yöntemi varsa bize de bildirsinler, biz de bakalım" diye konuştu.

"ÇİZELGELER YAYINLANSIN"

Bahçeli, sandığa gidenler ve gitmeyenlerin tespitine ilişkin de ilginç bir öneride bulunarak, "Uygulanabilir mi uygulanamaz mı bilemem. Ama YSK'nin elinde oy çizelgeleri var. Oyunu kullanan imzasını attı. Kullanmayan atamadı. O çizelgeleri keşke yayımlasalar. 55 milyon seçmen var. Herkes kimin sandığa gidip gitmediğini açıkça görür böylece" dedi. 

YORUMLAR 10
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    NEYSE,BAKTIM OLMADI-OLMAYACAK.... ''Bari şu mahalleye bir muhtar olayım yahu!'' deyip seçime girdim. Seçim oldu-bitti ve bir de ne göreyim! Benden bir önceki ve benimle aynı kafada olan muhtar seçimi boykot edip ao kullanmasınmı !! ?? İşte o an,benim yıkıldığım an olmuştur... Anlaşılan ben İKTİDAR'ı hepimizin köyü olan;ama dillendirmekten her zaman kaçındığımız TAHTALIKÖY'de göreceğim! :((
    Cevapla
  • Mustafa ACAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Vay be. Ya git artık ya. Rezil rüsva ettin bizleri. Sn. Somuncuoğlu na sahip çıkamayan, emredileni seçen şimdi kalkmış aklı sıra sitem ediyor.
    Cevapla
  • Hasan KARA 9 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki Neymiş!. Bahçeli işine gelmedi mi, oy kullanmayanları birinci gelenin karşısındaymış gibi sayıyorsun, İşine geldiğinde ya da birini eleştirdiğinde oy vermediği için birinci çıkanı kabul etmiş sayılır diyorsun. İşin gerçeği şu son söylediğin doğrudur. Bir seçimde seçime isteyerek katılmayanlar seçimin birincisini kabul etmiş sayılırlar. Yalnız Sn.Bahçeli, şunu da kabul etmen gerekir ki sadece isteyerek oy kullanmayan Sezer'in değil diğer tüm oy kullanmayanların da oyu Recep Tayyip Erdoğan'a verilmiş sayılır.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah var, A N Sezeri hiç sevmedim, AKP düşmanıdır ama o bile size oy vermedi !. A N Sezere taşekkür etmeme gerek yok, doğruyu yapmış, size 1 oy eksik gitmiş oh olmuş !
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    SEN ÖNCE KENDİ ÖZ ELEŞTİRİNİ YAP OTURAN ADAM ??. Rahmetli Türkeş'en sonra o koltuğu oturdun Oturduğundan beri bir seçim bile kazanamadın.Sadece bayramdan bayrama bir ibrik su alıp rahmetlinin mezarına dökerek onun kemiklerini sızlattın bir düşün bakalım söylediklerim yalan'mı OTURAN ADAM.!! sana son oyumu 3 lü hükemette vermiştim 3.5 yıl kafamı duvarlara vurdum.ALLAH RAZI OLSUN 2002 BENİ ERDOĞAN SENDEN KURTARDI ŞÜKÜRLER OLSUN RABBİME AMİN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü