Erdoğan 13 yıl önceki o sözleri hatırlattı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin son il başkanları toplantısında 13 yıl önceki konuşmasını hatırlattı.

Erdoğan 13 yıl önceki o sözleri hatırlattı
Erdoğan 13 yıl önceki o sözleri hatırlattı
GİRİŞ 14.08.2014 12:37 GÜNCELLEME 14.08.2014 13:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda, partililere 13 yıllık davayı anlattı.

Başbakan Erdoğan partisinin kuruluşunda yaptığı  konuşmayı hatırlatarak 13 yıl boyunca saldırıların durmadığını ifade etti.

Erdoğan'ın konuşmasının satır başları;

13 yıl önce AK Parti'nin kuruluş töreninde yaptığım konuşmada 'Görüşlerine katılmasam dahi bu görüşleri rahatlıkla ifade edebilmeniz için canımı bile vermeye hazırım' şeklinde bir ifade kullanmıştım. AK Parti olarak 13 yıl boyunca, hükümet olarak 12 yıl boyunca işte bu sözün arkasında durduk.

Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki herkesin, inançlarını yaşaması için değerlerini, kültürünü, kimliğini özgürce ifade edebilmesi için yaşam tarzını muhafaza edebilmesi için özellikle de fikirlerini rahatça söyleyebilmesi için tarihi nitelikte reformlar yaptık.

Milletin egemenliğine ortak olmaya alışkın güç odakları karşısında AK Parti'yi bulmuşlardır.

Partimizi kurarken bize ömür biçenler iktidarımıza ömür biçenler yanıldılar.

Yemin edip göreve başladıktan sonra 77 Milyonun cumhurbaşkanı olacağımdan hiç kimsenin şüphesi olması.

YENİ MUHALEFET TÜRKİYE'NİN İHTİYACI

Yeni Türkiye'ye yeni bir muhalefet gerekir. Bu kaçınılmaz hale gelmiştir. Yeni bir muhalefet Türkiye'nin ihtiyacıdır. Hakaretle muhalefet olmaz.

İSTİFA SÖYLENTİLERİNE YANIT

Paralel çetenin medyası şimdi de yeni bir şey söylüyor 15'inden sonra istif etmem gerekiyormuş, gidin işinize bak.

HEDEF YENİ ANAYASA

2015 seçimlerinde çıtamız yeni anayasayı çıkaracak parlamento çoğunluğuna sahip olmamız gerekiyor.

Çözüm süreci 81 vilayette yaşanır hale gelmesinde teşkilatımız katkısını bekliyorum.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,Abdülhamit'den sonra bunların karşısına dikilen tek isim ERDOĞAN oldu! Şair "Bu millet er ya da geç lideri çıkarır!" derken çok haklıydı! Ama marifet çıkarmak değil, sahip çıkmaktı.. ,Kaya gibi sağlam evvelallah Yeni Hükümet, Beyler Ecdadımız cennet mekan FATİH SULTAN MEHMET HANIN ,ın bir sözünü hatırlayalım Sırrıma sakalımın bir tek telinin vakıf olduğunu bilsem, sakalımı kökünden keserim. RECEP TAYYİP ERDOĞAN,da aynen ecdadımız gibi devlet yönetiyor. İngiltere,avrupa, amerika, israil hele türkiyedeki temsilcileri CHP çıldırıyor. Çünkü ERDOĞANIN sırrını çözemiyorlar çözemezlerde. ÇÜNKÜ camiler kisla minareler sungu kubbeler migfer muminler askerimizdir diyen. RECEP TAYYİP ERDOĞAN var. Gezi ve 17 aralık olayları İngiltere, Almanya, Avrupa, Amerika ve İsrailin kontrolünde yapılan büyük bir darbe girişimidir. Karanlık güçlerin türkiyedeki ana temsilcisi CHP,dir. Bugün bizdeki muhalefet, iktidarı düşürme şartıyla vatanı düşürmeye bile razıdır. Bu sözü Necip Fazıl Adnan Menderes'in iktidar, CHP nin muhalefet olduğu dönemde söylemiştİ.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ,,Ölü toprağını üzerimizden atama zamanı,Sen ki Osmanlı Payitahtının veliahtı, Devlet-i Aliyye-i Osmâniyye ve Recep Tayyip Erdoğan! Hak ve Batılın Savaşı,,. ,,Anadolu, Anadolu, Anadolu, Bu Savaş Hak ve Batılın savaşı, Haçlı ordularına diz çöktürme zamanı İngiltere,ye diz çöktürme zamanı , Avrupa,ya diz çöktürme zamanı İsrail,e diz çöktürme zamanı, Şimdi birlik zamanı Türkiye ,Türkiye,Türkiye, Ya Allah Bismillah de kalk ayağa sarılsın 77,milyon birbirine, gösterelim içerdeki ve dışardaki düşmana kim olduğumuzu,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...