"Bahçeli olmasaydı sokaklar kan gölüne dönerdi"

MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, “Devlet Bahçeli’nin feraseti olmasaydı sokaklar kan gölüne dönerdi” dedi.

"Bahçeli olmasaydı sokaklar kan gölüne dönerdi"
"Bahçeli olmasaydı sokaklar kan gölüne dönerdi"
GİRİŞ 15.08.2014 11:19 GÜNCELLEME 15.08.2014 11:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hatay’ın Belen ilçesinde basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelen MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı. "MHP’nin başında Devlet Bahçeli olmasaydı başta üniversiteler olmak üzere sokaklar kan gölüne dönerdi" dedi.

YORUMLAR 4
  • NurYolu 9 yıl önce Şikayet Et
    ilk üç yorumcu arkadaşa cevap. güzel kardeşlerim adam doğru söylüyor ben üye deyilim fakat bütün oylarımı akp ye veren ve gecmişinde refah ve fazilet partilerine oy veren bir kişi olarak devlet bahceli bence devletin adamı sizin bakmayın onun kürsüde bağırıp cağırmasına önemli noktalarda hep devledten yana tavır koydu bir kac örnek vermemiz gerekirse cumhur başkalığı seciminde meclise girdi hayır verdi baş örtüsü konusunda gerekeni yaptı ve özellikle MHP gecliğine biz sokakta yokuz dedi genc arkadaşlar MHP gecnliği sokakta olsaydı ülkenin çivisi cıkardı ben şahsen MHP lilere bu konularda hep dua ettim allah razı olsun dedim doğrusu buydu bunu yaptıu biraz fazla kızıyor kürsüde ama olsun
    Cevapla
  • Fehmi Akkırcı 9 yıl önce Şikayet Et
    BRE CAHİL. nasıl olacaktı o iş, siz 30 Mart'tan bu yana gezicilere destek verenlerle ortaklık yapmıyormusunuz,sizin idealiniz ülkünüz mü kaldı.
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 9 yıl önce Şikayet Et
    Söylediğine kendin inanıyormusun yok'sa 2915 mi ?. senin yorumunun altında 2015 için adaylık yatıyor aslanım başka bir anlamı yok unuttuğun şey .2015 te zaten baraj altı olacağınız için dert etmene gerek yok.
    Cevapla
  • Asabi Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    eski sağ sol çatışması yok.. abartmayalım.. ama şu olurdu. mhp baraj altı kalırdı.. geciktirilmiş bir vaka var ortada.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı