Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a Köşk vetosu

MHP lideri Devlet Bahçeli, Köşk'e çıkacak olan Recep Tayyip Erdoğan'a mesafe koymaya kararlı gibi gözüküyor.

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a Köşk vetosu
Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a Köşk vetosu
GİRİŞ 16.08.2014 11:27 GÜNCELLEME 16.08.2014 11:27
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

"Devletin başı olan cumhurbaşkanlığı makamı ile bir sorunumuz olmaz” diye açıklama yapan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan'ın Köşk'te yapacağı resepsiyona katılmayacak.

“Resmi işlerde, protokolün gerektirdiği durumlarda, tabi ki bir araya geliriz, görüşürüz. Ama bunların dışında kimse bizden Tayyip Erdoğan’ın şahsına özel bir muhabbet beklemesin.” Bahçeli böyle bir açıklama yapmasının nedenini ise şöyle açıkladı: “Makama saygımız var ama o makama seçilen kişi 17-25 Aralık süreçlerinde ortaya atılan iddialardan aklanmadığı sürece bizim kendisi hakkında, seçimin hemen ardından yaptığımız açıklamadaki bakışımız aynen geçerlidir.” 

Bahçeli, konuyla ilgili olarak Vatan gazetesinden Murat Çelik'le kısa bir söyleşi gerçekleştirdi: 

 - 12 Ağustos tarihinde, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün veda resepsiyonunuza gittiniz. Önümüzdeki ilk davet 30 Ağustos Zafer Bayramı Resepsiyonu. Yeni cumhurbaşkanının davetine icabet edecek misiniz?
 
“Zannetmiyorum, çünkü Zafer Bayramı’nda Dumlupınar’da olacağım. Dumlupınar Belediyesi bu dönem bizde. Benim kendilerine 30 Ağustos’taki etkinliklere katılma sözüm var. Oraya gideceğim. Bu yüzden köşkün davetine icabet edebileceğimi sanmıyorum.” 
 
- Dumlupınar etkinlikleri gün içinde olacak; resepsiyon ise akşam. Dolayısıyla eğer istesiniz yetişemez misiniz?
 
“Zannetmiyorum.” 

YORUMLAR 28
  • Hamza Karaaslan 9 yıl önce Şikayet Et
    kafa cekmiyor kardes yas70 is bitmis. hala kendini mafya döneminde saniyor etrafinda üc bes $ak$akcisi var her secimde kandirip duruyorlar zavalliyi bu kendine ben mhpye hizmet ediyorum saniyordur vesselam
    Cevapla
  • Karacaoğlan 9 yıl önce Şikayet Et
    bahçeli. zaten senin şahsından erdoğan'a özel muhabbet duyduğunu hissetsek erdoğan'a olan desteğimizi milletçe keseriz.hatta erdoğan bile kendinden şüphe etmeye başlar.var sen pensilvanya'ya muhabbet duy,chp'li kankalarına muhabbet duy,israil'deki kan emicilere muhabbet duy...sana da onlar yakışır zaten.senin ne işin var samimi müslüman insanlarla.seninle erdoğan'ın adını bir arada anmak bile insana tiksinti veriyor zaten.memleket yararına bir olumlu icraatını göremeyecek miyiz senin?istifa et de yerine adam gibi birileri gelsin,o koltuğun içini dolduracak birileri gelsin.sayenizde bu millet muhalefetin ne olduğunu unuttu.al kılıçdarı vur bahçeliye.
    Cevapla
  • Keçi KEÇİ 9 yıl önce Şikayet Et
    İLKOKULDAYKENE BEN.... O yıllarda ilk bizim okulda Okul Başkanı (Sınıf Başkanı değil haa,dikkat!) seçimi yapılırdı. Zaten önüne gelen sınıf başkanı oluyordu;ama tırt. Neyse,yaptığım temayül yoklamalarından sonra,onca hizmetim oldu şu okula,bari okul başkanı olayım da... diye düşünüp aday oldum. Karşımda benim gibi sınıf başkanı (ama küçücük sınıftı onunki)olan bir aday,bir de diğer 14 sınıf başkanının sırf ben kazanmayayım diye karşıma çıkardıkları ve okula henüz daha yeni gelmiş aday vardı. Sonuç mu? Ben %52 ile... Gel gör ki karşı tarafta mızıkçılık başladı! Yok ''ben istiklal marşı ve andımız okunduğu anlar harç bu başkanı tanımaamm!'' die vs..vs... Ben de ''çok da ......'' dedim ve... İşte Bu büyük lider (!) Bahçeli'yi her görüşümde o günler aklıma gelir de...
    Cevapla
  • zülfikar şen 9 yıl önce Şikayet Et
    kendisi kaybeder. erdoğana oy veren kesimin böylece sempatisini kazanması mümkün olmaz..
    Cevapla
  • kamil karabulut 9 yıl önce Şikayet Et
    no'lur.... nolur bahçeli mesafe koyma, biz sensiz nası yaşarız, bir kutu peskevüt al emsalettin beyle ziyaretine gidin, dargınlık size yakışmaz......zaten 2+9= 11, 11+29= 40 yıl sonra sende cumhurbaşkanı olursun....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan çocuklarla bir araya geldi