'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin sonu acı olacak'

AK Partili Süleyman Soylu, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP lideri Devlet Bahçeli'ye yüklendi.

'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin sonu acı olacak'
'Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'nin sonu acı olacak'
GİRİŞ 16.08.2014 09:34 GÜNCELLEME 16.08.2014 10:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Teşkilatlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu birbirinden farklı çarpıcı açıklamalarda bulundu.İşte o çarpıcı açıklamalardan satır başları: 

ASIL DİKTATÖR MUHALEFET LİDERLERİ!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli parti içinde kurdukları diktatörlükle tatmin olduklarını dile getiren Süleyman Soylu bu isimlerin bir de utanmadan sıkılmadan Başbakan Erdoğan'ı diktatörlükle suçladıklarını ifade etti ve "Türkiye'yi kim halkın yararına yönettiyse hepsi diktatörlükle suçlanmıştır. Adnan Menderes, Turgut Özal ve Recep Tayyip Erdoğan bunlardan" diyerek muhalefetin kirli siyaset anlayışını bir kez da gözler önüne serdi.

KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ'NİN SONU ACI OLACAK!

"Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nun gidişi ertelenirse sonları daha acı olur" diyen Soylu, muhalefet parti liderlerini böyle uyardı:

"Türkiye bu milletiyle şifreyi çözmüş. Bu şifreyi çözemeyen muhalefet malesef hala aynı yerde patinajına devam ediyor. Milllet de muhalefet partilerinin sempatizanları da silkelenir atar. Kimi silkeler? Kendisine sürekli takoz olan ve toplumla kendi rabıtasını kuramayanları silkeler atar. Siyasetin genel kaidelerinden birisidir. Bu mümkün değildir ki o atın üzerinde durmaları. Rodeo gibidir. Şimdi atma zamanı.  Eğer 2015 seçimlerine gitmeyi herşeye rağmen gerçekleştirirlerse 2015 seçimlerinin sonrası her iki lider için de hazin sonla şekillenir. Tarihe en itibarsız şekilde uğurlanan iki kişi olarak gönderilir. "

Soylu  bu açıklamaları A Haber'de yayınlanan Mehmet Ali Önel yönetimindeki Deşifre programında yaptı. 

YORUMLAR 2
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    sonu tabiki aci olacak. ulkeyi batiya teslim etme sozu vermisler ile is tutanlari Allahda tarihte affetmez eskiden bu ulkeye ihanet edenleri goruyoruz efendileri tarafindan eziyet ustune eziyet yasiyorlar umulurki tovbe ederler ama bunlarin kulaklarina kar suyu kacmis iflah olmazlar bir jenerasyonu kaybettik insallah yeni gelen nesli kaybetmeyiz
    Cevapla
  • hasanzafergülten 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH BİLİR. Kimin sonunun acı olacağını Allah bilir... ama devleti soyanların,adı yolsuzluklara ,hırsızlıklara karışanların ,Allah katında sonunun acı olacağı kesin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi