Gül: 28 Şubat'ta bile bu kadarını görmedik

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eşi First Lady Hayrunnisa Gül Çankaya'daki son günlerinde serzenişte bulundu.

Gül: 28 Şubat'ta bile bu kadarını görmedik
Gül: 28 Şubat'ta bile bu kadarını görmedik
GİRİŞ 20.08.2014 06:34 GÜNCELLEME 20.08.2014 07:15
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

First Lady Hayrunnisa Gül gazetecilere içini döktü. Gül, Çankaya Köşkü'ne çıkmadan önce yaşadıklarını anlatırken o zamanlar neler hissettiğini şu sözlerle dile getirdi: 

“Bir turnusol döneminden geçiyoruz. Neler yazıldı, gördük. Neler söylendi, duyduk. Ben her şeyi biliyorum. Abdullah Bey, ben üzülmeyeyim diye interneti kapatıyordu, gazeteleri, basın bültenlerini önümden alıyordu ama neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Abdullah Bey kibarlığından söyleyemiyor. Kendisine çok yanlışlar, çok saygısızlıklar yapıldı. Bu süreçte bazı yaşadıklarımızı, 28 Şubat döneminde benim başörtümün tartışıldığı günlerde bile bu kadarını görmedik.”

YORUMLAR 10
  • yusuf kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Bey ve Hanımı haklılar - Ak parti seçmeni herkesi Erdoğan gibi olmasını bekliyor doğru değil. Evet özeleştiri yapmak gerekirse Ak parti seçmeni herkes Erdoğan gibi davransın diyor. Ama bu öyle olmamalı, kainatta her şeyin bir dengeleyicisi vardır. Erdoğan sert konuşmak zorundadır ama Abdullah bey yumuşak tavırları ile ortamı sakinleştirmek durumundadır. Bu böyle olmazsa Diktatör söylemleri daha fazla dillendirilir. Neymiş efendim Abdullah bey paralel yapı dememiş yav demese ne olur, her haliyle belli ki Erdoğanın yanında, ne ysa gitse onayladı Adam. Ama bizim bazı kendini bilmez milletvekilleri, gazeteciler, yazarlar ne yaptı? Yok efendim Abdullah bey Erdoğanı desteklemiyormuşta, yok ters düşmüşte diyerek saldırgan tavırlar sergilediler. Biz Erdoğan Ve Gülü asla ayrı düşünmedik, Ak parti durduğu sürece 1- Erdoğan, 2- Abdullah Gül, 3- Ahmet Davutoğlu. Bu böylede kalacaktır. İnşallah Başbakan Ahmet Davutoğlu olur, Allah yar ve yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • rose 9 yıl önce Şikayet Et
    Abdullah Gül'ü Cumhurun başı yapanda biziz. Şimdi ne olur düşman sevindirecek açıklamalar yapmasınlar. "zaman gazetesi" ağzını bıraksınlar..
    Cevapla
  • senol kayıkçı 9 yıl önce Şikayet Et
    olmadı . abdullah bey karısının konuşturmamalı varsa diyecegi söylemeli kadının arkasına saklanmak olmaz yakışmaz en büyük makamlara oturdun oradan sonra ileri geri vitesler olmamalı
    Cevapla
  • ibrahim AKIN 9 yıl önce Şikayet Et
    11.CUMHURBAŞKANIMIZ ABDULLAH GÜL. Abdullah GÜL yedi yıl boyunca gerçekten milletimize güzel hizmetler yaptı kendisine teşekkür ediyoruz ancak AK PARTİNİN lideri ERDOĞAN dır .Yedi yıl önce nasıl ERDOĞAN ,KARDEŞİM ABDULLAH CUMHURBAŞKANI adayımızdır diyerek diğer adayların önünü kapattıysa şimdi de aynı şekilde AK PARTİ de siyasete devam ederek AĞABEYLİK yaparak yeni BAŞBAKANA destek olmalıdır.
    Cevapla
  • MUSTAFA ŞAKACI 9 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa. "28 Şubatta bile bu kadarını görmedik" demiş Sayın Hanımefendi. Şİmdi bu sarfedilecek bir cümle mi... Evet onlar o dönemde görmemiştir nihayetinde vekil eşleri en azından tanınmış kişiler.İktidarda olmasalar bile siyasi kişiler olduğu için yapılan zulümlerin milyonda biriyle muhatap olmuşlardır.Sayın Hanımefendi benim eşim öğretmen biz o dönemi iliklerimize kadar hissettik, aldığımız raporlar bile üst kurullara sevkedildi. Tamam kendini bilmez bazı kişiler çıkıp Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında densizlik yaptılar. Kendini bilmezlere kızalım tavır koyalım ama lütfen 28 şubatta bile bu kadarı olmadı diyerek o zalim dönemi meşrulaştırmayalım ve paralelcilerin ekmeğine yağ sürmeyelim. Aynı lafı paralelciler de söylüyor el insaf ya..Askeri liseler dahil Kuranı Kerim, Siyer, Temel Dini Bilgiler dersleri artık seçmeli de olsa okutulabiliyor, bayanlar başörtüleriyle kamuda çalışabiliyorlar... Bunlar ortada iken sırf kendimize eşimize laf söylendi diyerek 28 şubatı meşrulaştırmak çok yanlış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek